PR CUAET
-
Ага, консул сказав - можете жалітися хоч в ООН. Він без коду робити нічого не буде
-
Так тут все информацию дают я к примеру давал инфу из укр нет...я считал это достоверный источник .сказали это фантазии...
-
Там указано что военно-учетный документ может быть как бумажным так и электронным и если нет ни того ни другого то до момента пока нельзя скачать последний услуги будут представлены путем обновления данных в консульстве. И такое есть на сайте МЗС
-
Спасибо!
-
Я просто дав інформацію яку чув і бачив сьогодні
-
Так, моя помилка. Глянув що пишеться на сайті мексиканського уряду стосовно цього Permanent residents of Canada must present their Permanent Resident Card and one of the following documents: valid Passport or Refugee Travel Document.
-
І скільки їхало? Я UPS набрав - вони в Україну не везуть
-
Я вам верю полностью...тут люди есть которые не верят ..
-
Вітаю.Підкажіть,якщо подаватись на номінацію по SINP зарплата має бути не нижче середньої по професії та регіону вSK .Але чи може бути більша середньої (трохи більша навіть від найвищої офіційної в цьому регіоні?Дякую
-
Я використовувала Meest
-
Йдіть доводьте консулу
-
После ПР легко получить гражданство через 2 года
-
На електронну пошту теж не відповідають?
-
4 месяца AOR
-
Нет
-
2 роки
-
Чесно кажучи не пам’ятаю точно, мені не важливо було. Десь 2 тижні здається. Але там ще ключі були, тобто не тільки документи, а як посилка частково. Можливо тільки документи швидше, краще їм подзвонити спитати
-
А ви з уберу повинні ж заплатити податки? Не думали про це? Я що знаю скільки ви заробите на уборі, скільки у вас витрат повʼязаних з убором, склад вашої родини? Це на пальцях не рахують. Але ви повинні заплатити податок з уберу. Відсоткова ставка залежить від вашої провінції і загалтної суми доходу
-
Через сколько нужно его обновлять ?
-
Так. Я з ПР карткою декілька разів літала, без дійсного паспорту точно не вийде. Навіть при перельоті назад в Канаду інколи просять паспорт на додачу до картки. І при поверненні - рік тому просто сканували ПР картку і виходили в місто, а цього разу (на днях) просили ще й паспорти показати. Не знаю з чим пов’язано
12 Jan 2024, 17:45
170253/430519
2 minutes ago