PR CUAET
-
Там не тільки стосується ее. А і всіх пілотів і тд
-
Не тільки PEQ. У Квебека є своя програма бальна RSWP, типу аналог Експресс Ентрі (в листопаді очікуються зміни по ній). Ось тут усе щодо іміграційних шляхів у Квебеку www.quebec.ca/en/immigration/permanent/skilled-workers
-
Жодні федеральні програми в Кєбєку не прцюють. Тут повністю окрема система відбору по економіці.
-
Марокко, Україна та інші країни, де ви жили більше 6 міс протягом останніх 10 років
-
У доньки 16 років не прийняли два тижні тому без айді
-
Обращать внимание нужно на текущую и будущую (по возможности) практику. В Саскачевана она заключается в том, что выборки EOI с августа 2023 ничтожны. Всем хватает балов, но никого просто не выбирают. Поэтому снимают балы "как в Манитобе" или не снимают балы, вас волновать не должно. Проблема глобально заключается в том, что за последних пол года иммиграция украинцев существенно усложнилась. И это не специфично для провинций
-
-
Так річ у тому, що дівчина пише що живе не у Квебеку
-
Eligibility passed теж не було?
-
Я не знаю, не скажу. У меня кабинет. Но я думаю, что здесь вам помогут. Многие задают этот вопрос
-
А якщо паспорт не біометрія, утерян, , на сьогодні він би був недійсний, там була одна подорож,точні дати вже не пам'ятаю,приблизно ,тільки місяц ,Я його ні на CUAET не вказувала,ні зараз,бо казали треба однаково з CUAET, треба наразі також досилати письмо з такими неповними даними?
-
Спасибо большое за ваш ответ.Я сейчас проштудировала всю почту,инстаграм дочери.Есть только приблизительные даты.Некоторые путешествия даже точный год не помню.Нужно писать письмо и объяснять ситуацию.Где взять ссылку на веб форму подскажите пожалуйста 🙏!Спасибо!
-
Як ваша оплата- пройшла сьогодні?