PR CUAET
-
Закрепите пожалуйста в закрепках👍
-
Онлайн вебінар по гуманітарній програмі для власників віз CUAET Сб, 01 черв 9:00 - 11:00 MDT РЕЄСТРУЙТЕСЯ ТУТ: shorturl.at/dSZ26 Вебінар проведе Лев Абрамович, канадський юрист у справах імміграції та біженців. Профіль: atimmigrationlaw.com/about-us/. Вебінар буде зосереджений на гуманітарних і милосердних заявках для власників віз CUAET. Ми також коротко обговоримо дозволи на тимчасове проживання та заяви біженців. Вебінар проводитиметься російською та англійською мовами. Вебінар призначений для надання загальної інформації. Ця презентація не є юридичною порадою, тому її не слід розглядати або покладатися на неї як на таку. Вебінар буде записаний і може бути опублікований A&T у соціальних мережах. Якщо вам потрібен імміграційний захист або захист біженців, зв’яжіться з нами, щоб домовитися про консультацію, напишіть на [email protected]
-
будь яку інформацію можна скинути через web form і не чекати на дозапити
-
У меня тоже есть кабинет.Я АОР получила уже.Пыталась найти,как загрузить в кабинет,но не нашла.Буду ждать запрос на документы и напишу им объяснительное письмо.Я не думаю,что это зачтется как скрытие информации.Про то что можно в аппликацию прикреплять письмо я не знала.Дай Бог получится.Еще раз спасибо!
-
Чому розпач? Ви можете дослати цей лист поки ваш кейс ще навіть не розглянули. В мене теж ці поїздки в куаєт не були вказані. Не факт що таке питання (про розбіжність) взагалі виникне. Це ж не відмова у візі - тоді так, тут серьозно. А сам факт поїздки кудись в Європу.. я не думаю що це причина відмови може бути. Щодо відслідковування - ніяк не відслідковують. Але обмін даними є і якщо брехня вскривається - це набагато гірше.
-
мені вчора на місці запропонували, проте у мене був Money order
-
Ой, це я не додивилась, відповідала на Ваше повідомлення і оскільки гілка щодо Квебеку не розібралась. Тоді так, для знавців франсе по Експресс Ентрі зараз реальні можливості є.
-
Хтось розуміє чому немає місяць вибірок по ЕЕ?)
-
Edmonton: Available slots on: 2024-05-27
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Поки ні
-
Вам хтось відповів?