PR CUAET
-
Вам хтось відповів?
-
Спасибо!
-
Подскажите пожалуйста этот пункт выбирать,чтоб добавить информацию о поездках?Спасибо!
-
Здравствуйте. Пришло письмо от апостиль. Им не подходит мой додаток к диплому (диплом подходит а додаток старого образца) У кого такое было? Как долго ждать нужно и связываться с университетом и т.д. Можно это обойти как то? Евалюация нужна была как можно скорее но смотрю , что апостиль затребовал обновить додаток Что если университет не даст новый и вообще , помогите пожалуйста!!!!
-
Я вказувала ні, (бо по факту це було більше 12 місяців тому і якщо вказати «так» це брехня виходить там в кінці всеодно буде запит про документи з медогляду
-
Спасибо
-
permanent resident (applied online)
-
Наскільки мені відомо в березні був інший консул, зараз новий(Едмонтон). Я маю слот на 29 травня, теж буду пробувати подавати дочці 16 років без ID.
-
Sorry, In Canada Permanent Resident
-
Ребята кто в курсе или может есть официальная информация, можно ли подавать заявку на AOS (когда она обновиться) из-за границы? Или на момент подачи надо находиться в стране обязательно? Благодарю
-
а ви вже вибирайте яка для вас зручніша.
-
я скидав додаткові документи і пояснення через іншу web form. вона також підходить:secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
є ще також третій варіант як дослати документи, - це електронна пошта вказана в інструкції до програми. але цей метод не працює поки що - ми надсилали - зворотної відповіді не отримували. тому я не раджу використовувати цей варіант
-
Маєте на увазі на пр-портал чи до аплікації? Якщо на портал, то звісно так можна. А до аплікації все одно треба об'єднати фото й зворотню сторону з інформацією