PR CUAET
-
Ви не уявляєте, скільки роботи треба зробити, щоб оголосити людину у міжнародний розшук. Це треба з копіювати всі матеріали кримінального провадження, належним чином завірити (на кожній сторінці писати посаду, ПІБ, дату, з оригіналом згідно), через прокуратуру направляти в Інтерпол…. Замахаються
-
До аплікації теж можна діджитал і додати чек.
-
Ви можете загрузити діджітал фото і окремо просканувати в pdf файлі зворот фото з інформацією. Можете зʼєднати фото і зворот в один pdf файл. А можете загрузити два окремих файли. Але правильно називайте файли, якщо окремо. Я, наприклад, скомпонувала в один pdf файл фото і зворот.
-
На це може надати відповідь лише IRCC Офіційних новин з цього приводу не було, тож не влаштовуємо на кавовій
-
Дякую. Так, у нас є Джоб офер, в нас економічна програма, не експрес ентрі, тому не знаю як правильно написати.
-
Може змінюють правила вибірок
-
По ПНП НОН ЕЕ обов'язкової сумми немає. Але рекомендують вказувати певну суму, яка буде доступна протягом всього періоду розгляду. Я вказав сумму з FHSA.
-
Выглядит так, что QR код не получить без физического визита в тцк. Или нет?
-
Все вище мною перераховане не гарантує оголошення особи в розшук. А ще, я знаю як в нас працює поліція, і як вони те все роблять в одиноких випадках, а якщо це буде конвеєр - буде криво, косо і з помилками. Інтерпол відмовлятиме) ще арешт майна може бути, міжнародний розшук дужжже малоймовірний
-
Ні,програма non EE ,через провінцію,багато читала ,що потрібно вказувати суму ,яка у вас є на рахунку ,якщо є робота
-
Дякую за відповідь. У вас були певні вимоги щодо суми?