PR CUAET
-
Выглядит так, что QR код не получить без физического визита в тцк. Или нет?
-
Все вище мною перераховане не гарантує оголошення особи в розшук. А ще, я знаю як в нас працює поліція, і як вони те все роблять в одиноких випадках, а якщо це буде конвеєр - буде криво, косо і з помилками. Інтерпол відмовлятиме) ще арешт майна може бути, міжнародний розшук дужжже малоймовірний
-
Ні,програма non EE ,через провінцію,багато читала ,що потрібно вказувати суму ,яка у вас є на рахунку ,якщо є робота
-
Дякую за відповідь. У вас були певні вимоги щодо суми?
-
Дякую за відповідь. Тобто якщо я напишу наприклад 12 тисяч, то менше цієї суми не повинно бути на рахунку?
-
Може, а може й ні. Може пул не змінився, а може й ні 🤷♀️ Тому, як зазначила, не гадаймо на кавовій без офіційної інформації IRCC
-
Саркастично. Але як вже є. Так само треба уявити процес арешту майна: спочатку підготувати документи в суд, суд має розглянути, рішення має набути законної сили, направитися у виконавчу службу. А у виконавчій - пропаще місце)) там ніхто працювати не хоче, бо робота важка і мала зп. Ну і скорочують їх, у моєму місті з населенням в 50тис закрили відділ в виконавчої, є у сусідньому місті 2 відділи на весь великий район. Як вони справлятимуться - не уявляю
-
С розыском чуть сложнее. Прежде чем написать скрипт нужно будет заручиться международной поддержкой. Если война будет остывать, ее не будет. Но если будет накаляться, то и это получат
-
Привіт. А на скільки швидше можна отримати паспорт через DHL?
-
Там в поясненні так і нааисано. І ще можуть зробити запит підтвердження в процесі розгляду. Але ще раз повторюю що по ПНП НОН ЕЕ це не обов'язково. Тобто логіка така- Ви показуєте що у вас є певні накопичення. Звісно це підвищує шанси на успіх
-
Дякую за відповіді. Тобто я можу додати ТІЛЬКИ діджитал версії та чек? Вірно?
-
Напишут скрипт на питоне, который поможет это все сделать. Чтоб скрипт работал и не выдавал ошибку поправят примут нужные законы и постановы. Как то так