PR CUAET
-
Може, а може й ні. Може пул не змінився, а може й ні 🤷♀️ Тому, як зазначила, не гадаймо на кавовій без офіційної інформації IRCC
-
Саркастично. Але як вже є. Так само треба уявити процес арешту майна: спочатку підготувати документи в суд, суд має розглянути, рішення має набути законної сили, направитися у виконавчу службу. А у виконавчій - пропаще місце)) там ніхто працювати не хоче, бо робота важка і мала зп. Ну і скорочують їх, у моєму місті з населенням в 50тис закрили відділ в виконавчої, є у сусідньому місті 2 відділи на весь великий район. Як вони справлятимуться - не уявляю
-
С розыском чуть сложнее. Прежде чем написать скрипт нужно будет заручиться международной поддержкой. Если война будет остывать, ее не будет. Но если будет накаляться, то и это получат
-
Привіт. А на скільки швидше можна отримати паспорт через DHL?
-
Там в поясненні так і нааисано. І ще можуть зробити запит підтвердження в процесі розгляду. Але ще раз повторюю що по ПНП НОН ЕЕ це не обов'язково. Тобто логіка така- Ви показуєте що у вас є певні накопичення. Звісно це підвищує шанси на успіх
-
Дякую за відповіді. Тобто я можу додати ТІЛЬКИ діджитал версії та чек? Вірно?
-
Напишут скрипт на питоне, который поможет это все сделать. Чтоб скрипт работал и не выдавал ошибку поправят примут нужные законы и постановы. Как то так
-
То что вы написали только подтверждает, что иначе как скриптом на питоне это все не решить. Другими словами, будут решать одним махом, а не так как вы думаете. На случае если сарказм про скрипт на питоне вы не распознали
-
Зайдіть в найближчий відділ виконавчої служби у розкажіть їм про скрипт на пітоні))) Ну то ладно, але судову машину важко пришвидшити, зараз нестача суддів, бо їх мало призначали за час війни, ось недавно шось трохи призначили. Суди і так переповнені через багато справ, то ще й мобілізаційні адмінки/кримінал валом будуть. Середній строк розгляду кп в суді - 7 місяців. А ще хтось подасть апеляцію і створить судовий прецедент, і взагалі перестануть виносити подібні рішення, про арешт майна і тд. Держава - дуже неповоротка. Мобілізаційний закон приймали пів року.
-
Старий, той який зробила в перші три місяці після приїзду
-
Good👍
-
🤦🏼♀️Я уже отправила,пришло подтверждение.Но думаю по номеру аппликации пройдет.