PR CUAET
-
Якщо по тій же спеціальності, то треба таку ж роботу фул тайм в Альберті, і можна подаватися
-
Чи можна податись на ПР коли у головного апліканта є новий паспорт, а у коммон-лав партнера лише продовжений?
-
Подивіться в інтернет, а краще заїхати. Вони близько один до одного. Я не маю загальних телефонів. Я з ними діл не мала. А ось зараз у мене є прикріплений консультант з Isans, але я хочу ліцензію отримати через них з акаунтингу. Тому цей телефон дати не можу. Там гарні дівчата і хлопці працюють, є і наші.
-
народ хто може підказати хто робить резюме професійно?
-
Якщо мати Reference letter з попереднього місця роботи в Україні, чи потрібно відпрацьовувати ще рік?
-
Так. Саме стільки роботодавець і тримав моїх сусідів. А потім почав мозг довбати з зарплатою. Але у вас буде час у всьому розібратися😂😂😂😂
-
Воно говорить що аплікація подана, говорить коли, і чи їм щось потрібно, ітд. І після цього аж далі опцію пропонує
-
Після того оце як прослухаєте автовідповідач - там воно пропонує опцію поговорити з оператором або повернутись в попереднє меню(чи прослухати ще раз, не памʼятаю)
-
А можна контакт зоб проконсультуватись
-
Так, там де подавали, в розділі мої заявки буде номер заявки і статус
-
оо) це гарний плюс
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, кто имел опыт с получением справки из Нидерландов?
-
Там є така фішка, якщо ви через них знаходити роботу, то вони за вас платять роботодавцю півроку. Канадці це люблять.
-
дуже вдячна за допомогу!
-
Офлайн
-
CANS Construction Job Fair February 8, 2024 from 1:00 – 5:00 p.m. Job Categories: Office positions (including administrative, HR, accounting, legal roles and more) Trade positions Site positions Safety positions Design / engineering / architecture positions Building maintenance positions Transportation positions Entry-level positions Work placements and co-op positions
-
Тут не сперечаюсь. Все залежить від того як подати інформацію
-
дякую!
-
вона проходить онлайн? чи тільки офлайн?
-
Також зверніть увагу на Construction Job Fair у лютому, там буде багато компаній з різноманітними вакансіями
12 Jan 2024, 17:45
1704/450961
3 minutes ago