PR CUAET
-
Ха-ха якій скрипт на пітоні якщо вони взяли сорси коду з Мрії та десь місцями його змінили 😂
-
Так буває, це тимчасово
-
якщо у вас відбулися якійсь зміни, отримали нові документи, змінили адресу , роботу- про все повідомляйте через web form
-
Подожду.Текст на пол листа я себе сохранила,если ничего не прийдет еще отправлю.Спасибо большое за помощь 🙏❤️!
-
це автоматичне підтвердження. за кілька днів повинно прийти ще одне - що передали у відповідальний офіс
-
Спасибо 🤗
-
І ще питання одне: якщо у дитини були вуха закриті волоссям, не буде питань? Я ніде не знайшла інформацію щодо цього. Пишуть начебто, що можна волосся розпущене
-
Тема політики.
-
Усім привіт, маю таке питання, я подавався по програмі SWM, мені прийшов імейл, 30 квітня що я відібрався, але на цю дату була вибірка тільки з special immigration measure Ukraine draw. То це значить що я йду по skilled workers overseas?
-
також потім збережіть собі копії цих листів і відповідей про отримання (just in case)
-
не спішіть поки що надсилати повторно, очікуйте другий лист-підтвердження - може бути за кілька днів, може за тиждень. але буде 100%