PR CUAET
-
That's 3/3 warnings; Валентина is temporarily muted for 30 days!
-
Коли ?
-
Усім привіт, маю таке питання, я подавався по програмі SWM, мені прийшов імейл, 30 квітня що я відібрався, але на цю дату була вибірка тільки з special immigration measure Ukraine draw. То це значить що я йду по skilled workers overseas?
-
також потім збережіть собі копії цих листів і відповідей про отримання (just in case)
-
не спішіть поки що надсилати повторно, очікуйте другий лист-підтвердження - може бути за кілька днів, може за тиждень. але буде 100%
-
Сама программа подразумевает работу на сейчас, а как она будет находясь заграницей? Никто не знает, когда и как она обновится, какие условия будут.
-
В Португалії дали відповідь - все можна ..
-
Работа в Альберте , работаем Но хотим уехать на месяц , и вот интересует могу ли подаваться из-за границы если на тот момент откроется программа
-
ну ще ніхто нічого не казав про Торонто і Оттаву, хотілось би почути як там з цим питанням
-
Там в Едмонтоні - треба посвятити консульство водою свяченою ))))
-
Так в програмі ж написано що робота має бути в Альберті і не віддалено. Перечитайте умови програми
-
мають, але хто останнім часом в Україні дотримується законів? консул прямим текстом при всіх так і сказав
-
Дуже дякую🥰❤
-
Волосся має бути за вушками. Але офіцер може пропустити цей нюанс, а може й ні. Надсилайте що є, як буде питання щодо фото, зробите по дозапиту. Але на ПР карту точно можуть не пропустити з волоссям на вухах. Діджилал фото та чек в pdf форматі.
-
Але літати дорого туди( 1000 $ + не будеш на роботі 3-4 дні ) Дорого це все .....
-
Умови знаю , наверно не до конца правильно задала свой вопрос
-
Ну я ж тому і запитував як ви бачите розвиток
-
Доброго дня, хто підкаже, після онлайн форми подачі на tech pathway скільки приблизно чекати запит документів? Дякую
-
Зараз подивлюся, не пам'ятаю 🙈
-
Один але дуже суворий Може спитати чого раніше не прийшов )) типу шо загальна мобілізація означає що ти маєш сам прийти а якщо повістка то це тебе вже шукають
12 Jan 2024, 17:45
170516/433085
7 minutes ago