PR CUAET
-
до 22
-
Наче з якогось віку старший син вже не буде dependent, а отже не зможете включити в заявку його. Який це вік, не пам'ятаю точно. В іншому не бачу проблем. Багато людей отримують пр перебуваючи outland і приїзжають вже з статусом
-
про “спеціального” нотаріуса ніде в інструкції не вказано. нотаріус - ліцензований в Канаді. головне не підписуйте у lawyer (адвокат) - вже є люди, яким повертали офіцери форму
-
це Ваш AOR номер. не загубіть до отримання PR😊
-
Дякую, дякую
-
yes😀
-
Це Application No ? А далі Е і цифри?
-
AOR не завжди може приходити окремим листом
-
шукайте в запиті на біометрію. починається на букву E і складається з чисел
-
Всім привіт. Не знайшла для себе відповіді, може хтось скаже, хто саме має підписати форму imm01091e? Будь-який нотаріус? Чи якийсь спеціальний?
-
www.celpip.ca/updates-to-celpip-score-reports-and-scoring-chart/
-
Подскажите, а это у вас в онлайн кабинете показывает дозапрос? У меня только показывает статус - Submitted и я не могу ничего посмотреть. Подавалась по RNIP
-
+1 888-242-2100
-
Прийшов тільки на мене. Ми з дітьми здавали 1,5 роки назад, чоловік 1 рік назад
-
Дякую за відповідь. А у вас які терміни, бо в нас один медогляд лише п'ять місяців, якось дивно...
-
Нам також прийшов запит на медогляд на всіх, довелося всім проходити наново
-
Дуже дякую!!!
-
Это номер присвоеный вашей аппликации. Должен был прийти отдельным письмом. И если вы уже сдали биометрию, вы его обязательно указывали, когда делали апоинтмент. Без него вас бы не приняли.
-
Дякую за відповідь. Цікаво чи у Ксенії так. З телефону незручно, ввечері за ноутом надіюсь розберусь. Бо не хочеться 4 медогляди проходити....
-
Підкажіть будь ласка. Отримала листа запрошення на бірметрію. Вже здала. Але ніде не можу знайти мій номер AOR? Починаю нервувати. Він повинен був прийти із запитом чи пізніше?
12 Jan 2024, 17:45
17054/474652
4 days ago