PR CUAET
-
Якщоу вас воркперміт чи візітор рекорд, то для перебування не треба віза
-
Консулу в Едмонтоні закон не писаний, йому навіть те, що вказано на їхньому сайті - не указ. Недавно не оформив дитячий паспорт через відсутність у дитини прописки в Україні. Хоч на сайті чорним по білому вказано, що прописка чи інший документ про реєстрацію не обов'язковий.
-
Привіт, цікавить ймовірний квест з подачею на ПР, у звязку з нововведеними" беззаконнями". ( бо законами ці протиправні писульки не назвеш). Чи є сподівання що справа просуватиметься, якщо податися саме зараз? Вище читала, окремі думки не можу укласти в загальну картину, щоб зрозуміти перспективу подачі на ПР, саме зараз, узвязку з мобілізаційними законами
-
Скажите пожалуйста простой вопрос на каком этапе остановятся? На этапе штрафом или влк.а если штрафы то как их изымать у тех кто заграницей ? Или не остановятся и пойдут до конца .объясните мне это пожалуйста я не понимаю...а если не заплатить штрафы что тогда? Объясните мне
-
А где можно и как «обновить данные»?
-
Доброго вечора,чи можете і мені скинути заяву на дитячий паспорт.Дякую
-
Це повний текст новини. Деталі треба шукати
-
Зрозумійте одну просту істину. Україна НЕ МАЄ впливу на інші країни. Вона може лише користуватися існуючими процедурами. В Канаді немає такого ж закону як в Україні (draft dodge), а також ухиляння не є міжнародним злочином. Штрафувати можуть скільки завгодно, якщо штрафи не платити – будуть подавати у виконавчу службу яка блокує рахунки. Проте, штраф можна отримати згідно з КУпАП лише протягом року з моменту скоєння правопорушення. Два рази штрафувати (карати) за одне й те саме порушення неможливо. Власне що Вам загрожує це анулювання паспорту (або скоріш за все він сам закінчиться) в найгіршому випадку.
-
Привіт всім! Підкажіть будь ласка, за які місяці Вашої подачі, зараз комусь вже приходив номер AOR ?