PR CUAET
-
Дякую що перестанете лякати людей. Якщо Вам вдасться знайти докази що це можливо, будь-ласка опублікуйте тут не лише здогадки. А так, подивіться на кількість людей які у розшуку та які там справи наприклад ось тут www.interpol.int/en/How-we-work/Notices/Red-Notices/View-Red-Notices
-
Та не тільки в інтерпол, а взагалі нікуди, це великий фінансовий ресурс, це раз, а друге, нагадую - закони України поширюються тільки в Україні, юридичної сили вони не мають, штрафувати вони зможуть і будуть, а як по іншому казну поповняти з таких як ми? Ну і третє, є багато країн як прямо кидаються резиденством, тому притулок на чорний день найти можна, але чи варте воно того ? - я не скажу, все залежить від країни та умов. Найголовніше ми не в Україні, а далі викрутимся як завжди. Завжди викручувались
-
Подскажите, пожалуйста, какие документы в таком случае нужны?
-
Підкажіть будь ласка: 1. Якщо я вже відправив документи на PR і там в анкеті написав де проходив строкову службу і ким /при СРСР/, але окрему форму не заповнював і переклад військово квитка та його оригінал не надавав. МЕНІ КРАЩЕ ЗАРАЗ ЦЕ ЗРОБИТИ І ДОСЛАТИ ЧИ ВЖЕ ОЧІКУВАТИ ДОЗАПИТ ВІД ОФІЦЕРА? 2. Що таке у Вашому тексті означає «ДАТА»?
-
А от реальна історія. Колись я був на стаді перміті і виїхав у Мексику у відпустку (я думав що маючи валідний стаді перміт маю підстави для вʼїзду в країну навіть якщо віза, по якій вʼїхав, вже невалідна). Повертаючись з відпустки довелося прочекати зайвих 40 хвилин поки офіцери увійшли у положення і впустили без візи виписавши додатково TRP))). Не рекомендую це повторювати.
-
Ворк перміт не є обов'язковим для того щоб в'їхати в країну. Для цього потрібна тільки дійсна віза. Ворк перміт взагалі не видається "на якийсь паспорт" (так працюють тільки візи), просто валідний паспорт - є необхідною умовою отримання ворк перміту. Однак в аеропортах офіцери останній час запитують (але навіть не завжди) показати ворк перміт. Хоча якщо ви його забули вдома - не біда бо їого відсутність не є підставою не пустити вас до місця вашої резиденції, а от відсутність візи у 99% випадків гарантує вам відмову зіїхати в країну - вас навіть на літак без візи скоріш за все не посадять. І навіть якщо у вас є валідна віза (US наприклад) але вона стоїть у невалідному паспорті - то вона все одно є дійсною але тільки при присутньості у вас іншого паспорту (може навіть іншої країни, при умові що громадянам і цієї країни теж потрібна віза - наприклад коли людина є громадянином України і Moлдови, але це не точно але було б цікаво дізнатися - може хто розʼснить теоретичні деталі).
-
Уже декілька учасників чату отримали позитивний результат з: [email protected] @Lev_Abramovich7 atimmigrationlaw.com
-
На закритий подає роботодавець. Він робить ліміа
-
Тобто вони пропонують летіти з дітьми в Україну?
-
Доброго вечора, якщо є люди які відправляли заявку на отримання нового wp після 31 березня, ви отримали чи ні? Я який лист писали для офіцера. Дякую
-
Напишіть,будь ласка ,результат