PR CUAET
-
Всім привіт! 🇨🇦Мене звуть Ігор Ісаєв, я – сертифікований канадський перекладач з наступних мовних пар: Українська <-> Англійська Українська <-> Французька Англійська <-> Французька Російська <-> Англійська Російська <-> Французька ⬇️Список асоціацій перекладачів, де ви можете знайти мої профілі: OTTIAQ ATIA ATIS ATIM ATINS CTINB STIBC ATIO Також я керую агентством перекладів, тому в мене є команда, яка може допомогти вам з перекладами з БУДЬ-ЯКИХ мов на БУДЬ-ЯКІ мови. Я буду дуже радий вам допомогти з СЕРТИФІКОВАНИМИ перекладами зі вказаних вище та будь-яких інших мов для будь-яких канадських організацій, включно з IRCC, MIFI, DriveTest, SAAQ, IRB, Passport Canada, CRA, WES, Directeur de l'état civil та ін. Також я можу допомогти з АПОСТИЛЮВАННЯМ документів «під ключ». Більш детально тут. ⚡️Щоб уникнути всіх можливих непорозумінь повідомляю, що в ATIO моя сертифікація в мовній парі українська <-> англійська перебуває в процесі отримання. Проте це ніяк не впливає на мою здатність надавати завірені переклади з української та на українську для Онтаріо. Додаткові контакти: [email protected] / Viber, WhatsApp, Telegram +1 (416) 854-2420 Буду радий відповісти на всі ваші питання!
-
Всім привіт! 🇨🇦Мене звуть Ігор Ісаєв, я – сертифікований канадський перекладач з наступних мовних пар: Українська <-> Англійська Українська <-> Французька Англійська <-> Французька Російська <-> Англійська Російська <-> Французька ⬇️Список асоціацій перекладачів, де ви можете знайти мої профілі: OTTIAQ ATIA ATIS ATIM ATINS CTINB STIBC ATIO Також я керую агентством перекладів, тому в мене є команда, яка може допомогти вам з перекладами з БУДЬ-ЯКИХ мов на БУДЬ-ЯКІ мови. Я буду дуже радий вам допомогти з СЕРТИФІКОВАНИМИ перекладами зі вказаних вище та будь-яких інших мов для будь-яких канадських організацій, включно з IRCC, MIFI, DriveTest, SAAQ, IRB, Passport Canada, CRA, WES, Directeur de l'état civil та ін. Також я можу допомогти з АПОСТИЛЮВАННЯМ документів «під ключ». Більш детально тут. ⚡️Щоб уникнути всіх можливих непорозумінь повідомляю, що в ATIO моя сертифікація в мовній парі українська <-> англійська перебуває в процесі отримання. Проте це ніяк не впливає на мою здатність надавати завірені переклади з української та на українську для Онтаріо. Додаткові контакти: [email protected] / Viber, WhatsApp, Telegram +1 (416) 854-2420 Буду радий відповісти на всі ваші питання!
-
@OstapBosak Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, таке питання. Ситуація склалася така, і не знаю, як правильно бути. В чоловіка незакінчений ступінь бакалавра та була військова кафедра. При подачі на візу в military records він вказував військову кафедру та в education цей інститут з дипломом бакалавра. Зараз на федеральному рівні виникло питання, бо ж фактично цього диплому немає, тільки виписка про незакінчене. Але якщо його не вказати, то чи не буде misrepresentation, бо на візу він вказав це. Чи не писати його взагалі, а тільки коледж, а військову кафедру залишити? Якщо є в Вас така змога, підкажіть, будь ласка, як правильно вчинити в цьому разі. Заздалегідь вдячна.
-
Яка ціна
-
Доброго дня! Розкажіть будь-ласка яка процедура зараз довідки з дії для мене і чоловіка щоб завірити в консульстві Торонто? Чи достатньо буде показати чоловіку військовий квиток чи вимагають підтвердження оновлення даних? Чи можлива опція відправки листом без присутності?
-
Немає, в мене лише туристична віза.
-
Спасибо 😘
-
Спасибо огромное! 👍
-
А как можно получить визиток рекордс?
-
Мене цікавить те саме питання, татові 77 , я навіть гадки не мала , що це потрібно зробити😬якраз в процесі перекладу цього документа