PR CUAET
-
Ми подавали з Думанська, все пройшло добре
-
Я так и ловила. До 2 слотов не видела никогда вообще
-
вам для пребывания в канаде надо не виза, а visitor record. в противном случае легально в канаде вы можете находиться только 6 мес с даты влета
-
Добрий день, а що вибирати в розділі Статус (в Канаді) при заповненні онлайн анкети IMM0008. Якщо я по програмі CUAET і є WP та віза? (Варіанти Visitor, Worker, Other). Дякую за відповідь.
-
Спасибо 😘
-
Спасибо огромное! 👍
-
подать на него анкету и дождаться одобрения www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay/apply.html
-
А как можно получить визиток рекордс?
-
Те шо пише у вас на візі -visitor або worker
-
Мене цікавить те саме питання, татові 77 , я навіть гадки не мала , що це потрібно зробити😬якраз в процесі перекладу цього документа
-
Я документи з Дії відправила листом в Оттаву, свої та чоловіка. Документи чоловіка повернули через тиждень з листом, що наразі не надаються послуги чоловікам від 18 до 60 років. …слідкуйте за новинами і тд.. Мені довідка англійською прийшла через 2 тижні. Можливо у когось інший досвід. У нас такий 😔
-
Тиса не даст соврать 😉
-
Дякую, в мене V-1 Visitor написано
-
Если терять нечего то и пофигу)
-
Дякую за відповідь
-
если у вас есть wp, то ваш статус в канаде worker. виза никаким образом не определяет ваш статус, от слова совсем
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, в заяві на дитячий паспорт, дані потрібно вносити дитини (ПІБ, дата народження, місце проживання та адреса реєстрації), а телефон і емейл одного з батьків?
-
номинацию дают +- за месяц, а пр уже от федералов зависит
-
Доброго ранку. Підкажіть, може хтось знає, коли буде доставка паспортів (дипломатична пошта) в Торонто? На мої мейли консульство не відповідає
-
Вітаю. Хто робив offre d’emploi validée? Як довго ви чекали? У мене вже 5 місяців і відповідь «в обробці».
12 Jan 2024, 17:45
170733/446212
less than a minute ago