PR CUAET
-
Виправляю, ви не праві. Стаді перміт потрібен для навчання в коледжі, не в школі. На основі батьківського ворк перміту дитина може вчитися в школі (нам сказали у шкільному центрі, що дитині навіть не потрібен візітор рекорд для подачі документів. Але це вже краще дізнаватися у конкретному центрі, який прив'язаний до місця проживання)
-
А если терять есть что, то придется потерять. Ну или ехать в Украину служить
-
Така сама ситуація тільки Оттава. Консульства взагалі зараз відповідають на імейли чи ця «послуга» більше не доступна?
-
Так то да, но имущество дело наживное, а здоровье и жизнь - единственное, поэтому кто какие приоритеты ставит..
-
@Irka_Popovychka, @kgashok5 Всі хто просив написати що скаже мені адвокат. По перше він сказав що я зарано переживаю і в нас ще багато часу отримати карту бо паспорт чоловіка дійсний до квітня 2026. Що панікувати треба якщо за 6-4 місяці до закінчення ще не буде апруву. З приводу ворк перміту сказав подаватись на «продовження» за кілька місяців до його закінчення і не панікувати, що 99% що вони видадуть новий ворк перміт якщо до його закінчення пр не отримаємо. А поки просто заспокоїтись і жити спокійно. Питала відносно постанови на облік і можливого покарання у різних випадках…. сказав що ЯКЩО Україна дійсно буде відкривати кримінальні провадження, то це вже проблема. Сказав що якщо паспорт закінчиться то потрібно подаватись на сірий документ, але проблема в тому що його видають особам без громадянства, а в нас воно є… Тож буде теж складно, але ми не знаємо реакції Канади поки що на те, тож робити якісь висновки не треба. Коротше нам заспокоїтись як мінімум на рік і забути про переживання. А от якщо паспорт закінчується через кілька місяців то тут треба вже щось робити.
-
Дякую Вам за інформацію!
-
Дякую
-
Там навіть для неосновного більше треба, щоб бали були суттєві. Умовно, якщо англійською початкова, то взагалі нема смислу мучитися
-
Щоб були були то так, треба евалюацію
-
Можна Головне щоб в головного апліканта був валідний тест з мінімальним прохідним, щоб система пропустила
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!