PR CUAET
-
Дякую Вам за інформацію!
-
Дякую
-
Там навіть для неосновного більше треба, щоб бали були суттєві. Умовно, якщо англійською початкова, то взагалі нема смислу мучитися
-
Щоб були були то так, треба евалюацію
-
Можна Головне щоб в головного апліканта був валідний тест з мінімальним прохідним, щоб система пропустила
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!
-
Чим більше бал - тим більше шанс попасти у вибірку В обох аплікантів Завдання набрати найвищий бал, а не виконати мінімальні вимоги
-
@OstapBosak Здравствуйте,можно такой вопрос на мнение. Если есть возможность подаваться в Новой Шотландии от жены по Skilled workers,а от мужа по Critical Construction Pilot. Какую бы программ вы посоветовали выбрать,согласно временным вопросам возможно,перспективности. Благодарю
-
Ця форма дійсно не обовʼязкова для заповнення на етапі подання! Але, радять що краще одразу подавати її - бо тоді може бути дозапит від офіцера на ці документи і це займе певний додатковий час… А може і не бути…
-
Ага. А консульство без электронного документа не принимает. Что у них в головах???
-
Якщо це PNP EE - так Якщо PNP non EE - це окремі вимоги & подача
-
Як оновити військові дані ? На території України – прибувши самостійно до ТЦК за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або до центру надання адмін. послуг, або через ел. кабінет призовника. За кордоном – повідомивши на офіційну ел. адресу або на офіційний номер телефону, які зазначені на сайті ТЦК за місцем перебування на військовому обліку, або через електронний кабінет призовника. Електронний кабінет реєструвати необов'язково, згідно зі змінами до законодавства, які набудуть чинності 18 травня, це є правом, а не обов'язком людини. Джерело #новини
-
Онлайн вебінар по гуманітарній програмі для власників віз CUAET Сб, 01 черв 9:00 - 11:00 MDT РЕЄСТРУЙТЕСЯ ТУТ: shorturl.at/dSZ26 Вебінар проведе Лев Абрамович, канадський юрист у справах імміграції та біженців. Профіль: atimmigrationlaw.com/about-us/. Вебінар буде зосереджений на гуманітарних і милосердних заявках для власників віз CUAET. Ми також коротко обговоримо дозволи на тимчасове проживання та заяви біженців. Вебінар проводитиметься російською та англійською мовами. Вебінар призначений для надання загальної інформації. Ця презентація не є юридичною порадою, тому її не слід розглядати або покладатися на неї як на таку. Вебінар буде записаний і може бути опублікований A&T у соціальних мережах. Якщо вам потрібен імміграційний захист або захист біженців, зв’яжіться з нами, щоб домовитися про консультацію, напишіть на [email protected]