PR CUAET
-
Дякую за відповіді,трохи заспокоїлася бо думала що все пропало,що втратимо свій шанс змінити щось для дітей.
-
В загальному так, якщо хочете впевненості візьміть консультацію у спеціаліста. Ви не одна така будете
-
тобто я спокійно можу їхати,освоюватися,податися на пр а мужчини потім підтягнуться(надіюся).Просто не люблю невизначеності,типу якось буде,мені потрібна впевненість що буде все ок,люблю планувати,но не фантазувати)).
-
Я робив продовження по цьому гайду що в них на сайті. Там написано що треба ставити Worker і для візи і для питання The origibal purpose for coming to Canada? По факту цей опитувадьник просто може вас викинути не на продовження ВП ось і вся різниця www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
тоді і відповідайте просто посиланням на відповідь автора, якщо вона була, ось так t.me/prcuaet/19036/33568 А банальні всім відомі речі із серії "а CUAET вже не можливо заповняти жодні анкети" писати не треба. Тим більш, коли багато людей відправили свої анкети до 15.07.2023.
-
Спасибо большое, это вы мне сбросили пошагово по новой программе Воссоединения семьи??
-
Я вам відповіла тому що читала все що автор запитувала. Подалася місяць тому одночасно і на візу і на візітор рекорд. І коли вона отримала візу то вчора на моє прохання розповісти вона відповідала саме мені. Можете прочитати. Тому знаю і відповідаю. І це все зовсім не то що ви розписали. Все на багато простіше. А якщо я вам відповіла то це добре що вам не довелося чекати поки автор відповість. А про її розповіть щоб дізнатися вам потрібно просто в пошуку вибити її ім’я і моє і все буде розставлено по місцях. Тому не панікуйте
-
Добрий день! Не можу найти в чаті інформацію про підписання згоди батька дитини IMM 5604, який знаходиться в Україні. Десь бачила інформацію про електронний онлайн підпис і завірення канадським юристом. Хтось може поділитися досвідом? Дякую.
-
Привет, подскажите пожалуйста, как по АОR можно зайти в свою аппликацию и увидеть , на каком этапе рассмотрение? Или это не возможно?
-
Я донька, но я ще в процесі отримання PR, коли я отримаю я можу їх перевести на цю програму. Справа в тому що батьки не можуть працювати і тому не зможуть отримати PR по першій програмі. Дякую
-
Дуже цінна примітка. Але якщо трошки ще подумати, то 1) людина могла податися на цю анкету на візу ще до 15.07.2023. 2) людина чомусь подалась спочатку на візу , а не на перміт чи рекодс і потім на їх базі на візу - як це йде процес зазвичай для тих, хто вже в Канаді. 3) були дві скарги людей, які знаходячись в Канаді подали ще раз на візу CUAET, і вони такі іі отримали та вкліяли у Канаді. Але вони отримали лист рішення по воркперміту , що його їм видадуть , авжеж , по прильоту в Канаду. В ось зараз вони в роспечі, а як же їм отримати ці ворперміти в аеропорту, якщо вони давно прилетіли. Тому я і запитую уточнюючи питання автору. І , мабуть, це вона повинна відповісти (якщо бажає) , а не хтось за неї. Бо я вмію читати, як і ви.
-
radio canada