PR CUAET
-
Некоторые видимо еще спят в 2021 году, до вторжения))
-
Та тут просто нема фактів поки, лише думка. Хоча ваша думка мені подобається більше, але ж жодного натяку не було поки що.
-
Какой уровень жизни в Украине?)) На машине времени в прошлую Украину слетать?))) Или как его получить теперь, украинский мега уровень. Кому еще рассудок надо включить))
-
Треба масовий лоббінг в команді з UCC
-
Все понятно...вас не переубедить .заканчиваем общение ..
-
У айтишников и работников аутосорса на запад
-
Сейчас на общих основаниях продлевай и работай
-
Підкажіть будь ласка, якщо раптом офіцер на додаток до евалюації диплому про вищу освіту дозапросить шкільний атестат, в якому вигляді треба надавати? Евалюація, апостиль, нотаризований переклад на англійську? Дякую.
-
Тільки у 2025 році не буде масового закінчення ворк пермітів бо люди їх подовжили.
-
Больше пока тянет на югославский сценарий к сожалению
-
Скажіть будь ласка, хто робив фото дитини для подачі на паспорт, у вас теж його не дуже якби чітко зробили? Мало того що вони в шоці з розміру були ну то ладно якось там зробила спеціально для мене та вирізали такий розмір, але якість дивлюсь якось не дуже, вони сказали що типу це тому що вони так збільшили а якби було маленьке то було б чітке.. це нормально чи треба шукати де прям ідеально чітко зроблять ?
-
Канада вже зараз фактично не дозволяє продовжити ворк перміти якщо ви не відповідаєте загальним умовам. Уряд повідомив не відкривати для українців нову програму. Якщо треба ще рік щоб це зрозуміти аба уряд Канади змінить своє ставлення.
-
Не виключний й корейський сценарій. Тоді й інвестицій, відбудови, рівня життя не буде any time soon.
-
Читайте выше про сириек я там писал.
-
Всі бігом в помиральну яму 😱
-
Ничего не будет, деньги попилят и все, лучшую Украину мы с вами уже видели в прошлом, остальное хорошее может и случится не на нашем веку
-
Война никогда не закончится
-
Ой дякую тільки помітила, мені вже скинули в приватні 🙏
-
Це дуже не просто знайти таку вакансію щоб роботодавець платив гроші за лміа. Шанси але не багато. Потім виникає проблема з ноками і подачею на пр бо ви намертво прив'язані. Дуже специфічна річ. Якщо з роботи виженуть воркперміт не дійсний одразу
-
Очень удобно быть диджитал номадом пока нет семьи и связанных с этим планов
12 Jan 2024, 17:45
170993/429374
about a minute ago