PR CUAET
-
Дуже цінна примітка. Але якщо трошки ще подумати, то 1) людина могла податися на цю анкету на візу ще до 15.07.2023. 2) людина чомусь подалась спочатку на візу , а не на перміт чи рекодс і потім на їх базі на візу - як це йде процес зазвичай для тих, хто вже в Канаді. 3) були дві скарги людей, які знаходячись в Канаді подали ще раз на візу CUAET, і вони такі іі отримали та вкліяли у Канаді. Але вони отримали лист рішення по воркперміту , що його їм видадуть , авжеж , по прильоту в Канаду. В ось зараз вони в роспечі, а як же їм отримати ці ворперміти в аеропорту, якщо вони давно прилетіли. Тому я і запитую уточнюючи питання автору. І , мабуть, це вона повинна відповісти (якщо бажає) , а не хтось за неї. Бо я вмію читати, як і ви.
-
radio canada
-
Привіт, таке питання . Якщо батьки заїдуть по Cuaet зараз до 31 березня, можливо ли потім їх перевести на програму Family яка діє с 24 жовтня? Дякую
-
Вони одержують пакетом, але там є якийсь час щоб залендитися, тобто прибути в Канаду. Фізично не треба бути, можна з України. Спонсорство - не те, що для українців, а загальне. Якщо вам потрібна Канада, їдьте, одержуйте а потім по ходу розбирайтеся. Ви не одна така, щось придумають для нас. Або візьміть консультацію з того питання
-
Ні, не треба депендантам бути фізично в Канаді при подачі заявки. КоПР вони отримають і перебуваючи в Україні (хвостом за вами). А ось щоб отримати саме ПР статус їм треба дійсно вʼїхати в Канаду. Зазвичай максимум через 6 місяців після отримання коПР.
-
Ну спонсорство це явно не вспію,тому що програма тільки на рік заявлена ,а для одержання ПР це не швидкий процес. Просто десь чула що всі хто подаються отримують пакетом як сім'я. Єдине що хвилює чи обов'язково всім хто подається в одному пакеті мусять бути фізично в Канаді
-
Нема такого, всі завжди різні. І не допоможе це знання
-
Ні, чоловіка без проблем. Гроші то про батьків
-
Примерно полгода назад, мы делали ребенку паспорт в консульстве Оттавы. Без записи - в порядке живой очереди в субботу. Были там с 08, попали на прием примерно в 10. Людей немало, все по разным вопросам. Кому то отказали, но нам повезло. Как сейчас дела обстоят - не подскажу, просто пишу вам наш опыт.
-
Якщо ви одержите, то і вся сімʼя з дітьми до 22 років буде мати право на ПР. Для одержання дійсно треба прибути до Канади, але думаю то можна буде вирішити, бо ж ситуація всім відома. На крайняк потім спонсорство оформите
-
треба ловити слоти на запис. Десь по чатах можна пошукати кидали хаки коли нові вікна відкриваються