PR CUAET
-
Гайз, таке питання. Я впевнений, що цю тему вже підіймали тисячу разів. Чи підходить сертифікат рівня французької з францизасйон для PEQ?
-
Та не это промежуточный этап я могу и через пермит супруги продлить..зачем сразу на редидеота надо подавится.
-
Тоді вам пощастило і не буде у майбутньому проблем з закритим ВП
-
Насчёт меньше людей на ПМЖ в Квебеке ..вы на улицу выйдите. .улицы полупустые. Людей нет ..жилье сдается а снимать некому. О чем вы говорите
-
По ній усюди дуже довго та ця програма актуальна може для 1% українців по шансам успіху.
-
Понял спасибо Тогда вы себя еще просто не нашли Желаю удачи Я здесь очень очень давно)
-
Окей, а що з кредитними коштами? Вони ж по суті гроші банка. Або конкретніше: чи можуть кредитку (з наявним і достатнім кредитним залишком) пустити в "мінус" через адмінштраф?
-
Окей зараз все скину
-
Работы нет потому что инвестировать в недвижимость выгоднее чем в новые рабочие места. Похоже они попали в какую то ловушку и не могут из нее выбраться. Все это дурно пахнет
-
Не має такої функції як анулювання паспорту дистанційно . Паспорт анулюється тільки фізично пробивши дірки в ньому. Але дистанційно можна зробити паспорт не дійсним , це робиться тільки тоді коли людина загубила паспорт або в паспорті є якісь помилки. Скоєння якоїсь кримінальної дії не є підставою для того щоб зробити паспорт не дійсним. Чи будуть вони робити паспорт не дійсним просто так тому що їм так захотілось або на зло людям? Ну це було б просто дуже по тупому якось.
-
Я не строитель я обычный уборщик..за год работы не было такого чтобы просили остаться сверхурочно никогда хотя отработал больше 1200 часов
-
Якщо є на сайті, то чого питаєте?) Давайте посилання та скріни, то ж тема що багатьох турбує
-
Второй год пошел
-
По перше не всі будівникаии працюють. А по друге в Канаді дуже просто сьогодні тебе просять залишитися понаднормово. А через тиждень говорять you are fired
-
Згідно інформації сайту, то мені здається, що підходить. Можливо ви дзвонили в міфі чи хтось дзвонив?
-
Сколько вы в Канаде если не секрет?
-
Ось
-
Кто-нибудь знает, дип.почта в Оттаву прибыла или нет?
-
Нажимаєте на плюсик і там випадають всі умови
-
www.quebec.ca/en/immigration/permanent/skilled-workers/quebec-experience-program/selection-conditions/knowledge-french
12 Jan 2024, 17:45
171041/426705
4 minutes ago