PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Регистрируетесь в кабинете IRCC, apply to come to Canada - подаетесь на визу , получайте апрувал , отправляете паспорт на вклейку
-
Віза до вересня 2025, wp до січня 2026. А може буду виїзджати ... Питання було як і де вклеїти візу в паспорт, а не про строки і мої плани на майбутнє. Дякую
-
Подскажите, пожалуйста Если есть год опыта работы, сейчас заполняю профиль, то proof of funds писать какую сумму можно? Как в таблице на количество членов семьи? Или можно другую? Оно потом в конце пропустит?
-
Я принесла фото , но системе оно не нравилось, исказились пропорции лица , поэтому фоткали на месте, минимум было 10 попыток чтоб фотка получилась идеальной) это в Эдмонтоне
-
Сорі, не було зрозуміло трішки
-
Можливо для жінок, але від людей чув інше, тим більше людині сьогодні відмовили в паспортній послузі, це получається поїхав просто так, витратився просто так, чек виписав просто так? все ще хороший?
-
Моїм дітям по 12 років. Робили фото на місці. Едмонтон
-
Спасибо большое Переживала, пропустит оно в конце потом меня или нет
-
Якщо по СЕС - можна не виконувати вимогу proof of funds Можете писати або те що є на рахунках, або суму зазначену в офері вашої роботи
-
@OstapBosak Доброго дня! Маю два диплома спеціаліст ветеринарна медицина та магістр державне управління, по балам однакові, що краще оцінити через WES для ЕЕ, по цим спеціальностям наразі не працюю. Дякую за відповідь
-
Всім привіт. Хто чекає картки. Я сьогодні отримала картки. Чекала з 21 лютого. На тих кого робили нові фотографії картки ще не отримали.
-
У мене все ок. Ще у когось були проблеми з реєстрацією?
-
Все это есть, тир 2, год опыта, часы Спасибо большое а если не пустит, я могу вернутся и изменить сумму?
-
Якщо рік в Канаді є, годин є щонайменше 1560, ТІР 0-3, має пропустити по СЕС Без наявності proof of funds по FSW не пустить система, якщо ваш перміт - КУАЕТ ОВП і ви не маєте ЛМІА
-
Не Остап, але Різні магістратури нададуть вам однакові бали для ЕЕ при умові успішної евалуаціі => різниці немає Проблема в тому що в вашому випадку - вашого спеціаліста ВЕС може не прирівняти до канадського магістра, - а от магістра - має без проблем
-
Офіс Сідней.
-
Поняла Спасибо вам большое
-
Дівчата, велике дякую всім за відповідь🌷
-
Якщо вас система визнає ineligible по всім стрімам - ви можете і маєте створити новий аккаунт, з самого початку, бо ineligible не зберігається і не проходить в пул ЕЕ
12 Jan 2024, 17:45
171186/439187
2 minutes ago