PR CUAET
-
Так, там де подавали, в розділі мої заявки буде номер заявки і статус
-
CANS Construction Job Fair February 8, 2024 from 1:00 – 5:00 p.m. Job Categories: Office positions (including administrative, HR, accounting, legal roles and more) Trade positions Site positions Safety positions Design / engineering / architecture positions Building maintenance positions Transportation positions Entry-level positions Work placements and co-op positions
-
Можливо і так. Я вважаю коли людина в усвідомленому віці прийняла чи зрозуміла що вона гей, бі, немає статі і ТД і тп, то це одне, але коли ці наративи йдуть з дитинства це зовсім інше, особливо якщо ці рішення ухвалюються в підлітковому віці, коли є перехідний вік, бунтарство, нестабільна психіка, коли підлітки, піддавшись впливу ковтають таблетки, щоб притормозити процеси розвитку.
-
Да. Вот и я от том. Проф образование. 2 года стажировки или 6 месяцев тренинга на работе. Если это все есть - супер.
-
Якщо вас цікавить Манітоба, то сюди написали. Я допомогти на жаль вам не можу, я з іншої провінції, але вам обовʼязково відгукнуться. І ще, якщо ніхто не допоможе, повторіть своє запитання і я прикріплю до вас на допомогу імміграційного консультанта. Хай щастить