PR CUAET
-
Доброго дня всім! мені 16 років та в січні 2024 закінчується паспорт, віза, WP та SP, я вже получив на руки свій новий паспорт, тепер збираюсь продовжувати документи від себе, мені потрібно продовжувати і SP i WP(я навчаюсь в 11 класі, але планую скоро іти на роботу)? чи я можу тільки WP продовжити? та там при заповненні анкети IMM5708 є питання про статус в Канаді, якщо в паспорті категорія візи Visitor, а на руках є WP i SP, що треба вказати в цьому полі, Visitor, Student чи Worker? Та поле з питання "The original purpose for coming to Canada" там треба вказувати Study чи Work? Дякую за відповідь заздалегідь!
-
А що ви відмітили в графі статусу? Бо якщо не відмітити що ти один з трьох (громадянин, пр, біженець) то далі формуляр не активний.
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, прийшов запрос мені на медікал екзамен. Я здавала по прибуттю в Канаду, 1.5 роки назад. В аплікацію підгружала медікал екзамени на себе, чоловіка і дітей. Зараз запрос тільки на мене прийшов. Чоловік здавав трохи більше 1 року назад, чи йому також прийде цей запрос? Дякую!
-
Бо ситуація патова,не знаю як бути,чоловіки не виїзні ,а візи закінчуються і пізніше,якщо Бог дасть ми переможемо, їхати їм до нас у Канаду можливості не буде.
-
Чи це не так і це неможливо,чи для отримання ПР потрібно всім перебувати на території Канади. Хто може допомогти розібратися з цим?🙏🙏🙏