PR CUAET
-
І таке працює з США тільки, наскільки я розумію, бо ні про які країни більше не сказано
-
Підскажіть будь ласка, якщо замовляти довідку в Україні, то потрібно робити там апостиль/переклад/ нотар.завір./апостиль? Тобто подвійний апостиль? Чи достатньо апостиль/переклад/завір.нотар?
-
Надеюсь что в июле будет 😅
-
За правилами, якщо ви побули вже в інший країні й не отримали там статус біженця, вам треба надати докази відмови тієї країни, щоб подаватися в іншій
-
m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1-DI5Z5cX_0fsFwCe8HZprbwibuIzePK2SoZ5wrGNH066Yd29fGa6vagQ_aem_th_AUWpDWL9XOqyhgILgAZI2rUKWFvUgX0qbJyJUgfCM14W0ELBAPk0-4NiOgn4--s0WVA&v=DCJF2PX37fM&feature=youtu.be&mibextid=Zxz2cZ
-
Там же написано, что если не придёт, то связаться с Ircc. У меня такое было, в адресе ошибка была. Позвонил, сказал адрес, через неделю пришёл.
-
У меня тоже
-
Ви все одно потрапите спочатку до іншої країні, потім вже в Канаду. Бо долетіти якось треба. І на оф сайті немає такої інформації, то ж не дізінформуйте. Або покажіть, де це написано.
-
Монреаль
-
З дуже хорошим адвокатом, звісно, можна й статус біженця в Канаді отримати. Бо хороший адвокат може навіть серійного вбивцю представити невинною людиною Без адвоката ж майже нереально
-
Так а за такою логікою, хто тоді може податись?))
-
Все вірно. Тому за притулком/статусом біженця українці мають звертатися не до Канади. А в ті країни, куди вони потрапили одразу.
-
І українці саме на біженство не дуже підходять під приводом війни, бо саме біженство дається за цими ознаками. А вже людина під захистом, там є війна.
-
Як ви доберетесь у Канаду, не побувавши в іншій країні, коли в твоїй країні війна або ще якийсь конфлікт, де просто закрили повітряний простір? І ти хочеш не хочеш, але спочатку побуваєш в іншій країні.
-
Добрый день. Подскажите пожалуста как быть в данной ситуации: приехал в Канаду по визиторской визе,подался на WP on-line. Получил письмо от IRCC ,что мой WP одобрен с присвоением номера до мая 2027 года и основной сертификат я получу по почте в течении 6 недель. К сожалению этот срок истек и я его не получил. 6ти месячный срок моего пребывания в Канаде заканчивается 29 июня. Должен ли я покинуть страну если я не получу основной WP сертификат до этого срока и как я могу ускорить получение данного сертификата? За раннее благодарен за ответ.
-
Думаєте щось зміниться?
-
Подаватися ви маєте право за будь-якою програмою і просити притулок також. Ніхто ж не забороняє
-
Вибачте, я не збираюся вчити вас розумінню англійської мови. Мені це не треба Тож подавайтеся на реф'юджі
-
Так там написано тільки про угоду з США)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/asylum/claim-protection-inside-canada/eligibility.html
12 Jan 2024, 17:45
171275/429854
2 minutes ago