PR CUAET
-
так
-
Я думаю нам всім пора починати названювати їм, бо діла не буде. Сьогодні ж почну...
-
выдают. уже достаточная выборка тех, кто получил. с собой POE wp иметь
-
Чекали на що? Там від параметрів залежить. В мене є клієнти які чекали всього два тижні а є клієнти які вже чекають більше ніж 8 місяців.
-
После обновления данных в резерв+ в посольстве принимают военнообязанных, или этого недостаточно?
-
Подача 22.11.2023
-
Ну і додатково треба пам'ятати що TEER 5 ноки не підходять під цю програму взагалі
-
Головне щоб роботодавець міг зробити ендорсмент саме на той НОК по якому ви там зібралися працювати. Дезіннейтед роботодавець не означає що він може зробити endorsement на будь-який нок. Це залежить від кон'юнктури місцевого ринку праці
-
Афігеть, вони мене що почули? Прікіньте тільки що прийшов АОР це ж АОР починається з "E..." і далі номери?
-
Як на мене різниця не велика. Можна і на обі
-
Переподав після повернення десь місяць тому
-
Так. Ну або якщо вже по запиту, то дивіться на те що саме в вашому запиті аросять
-
Не обов'язково
-
Немає LMIA
-
Залежить від програми. SWM кожен окремо, але SWO загальний, або мінімальний (чесно навіть не впевнений бо SWO не подавав дууууже давно)
-
Вы коли біометрію здали?
-
Тільки що створила профіль. Підкажіть, бали воно ніде не пише офіційно? Тільки по калькулятору можна здогадатись ?
-
В ЕЕ так, але якщо ідете по номінації провінція яка не працює через ЕЕ, то ви після номінації будете подаватися напряму на піар по так званій PNP. Ось там немає якогось конкретних вимог до освіти та стажу. Відповідно подібного роду вимоги встановлюється саме провінція на етапі отримання номінації
-
А які країни? Чи є серед них рашка?
-
А запит на біо також прийшов?
12 Jan 2024, 17:45
171345/440420
19 minutes ago