PR CUAET
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, прийшов запрос мені на медікал екзамен. Я здавала по прибуттю в Канаду, 1.5 роки назад. В аплікацію підгружала медікал екзамени на себе, чоловіка і дітей. Зараз запрос тільки на мене прийшов. Чоловік здавав трохи більше 1 року назад, чи йому також прийде цей запрос? Дякую!
-
Бо ситуація патова,не знаю як бути,чоловіки не виїзні ,а візи закінчуються і пізніше,якщо Бог дасть ми переможемо, їхати їм до нас у Канаду можливості не буде.
-
Чи це не так і це неможливо,чи для отримання ПР потрібно всім перебувати на території Канади. Хто може допомогти розібратися з цим?🙏🙏🙏
-
Привіт.Цікавить таке питання,хто може допомогти спростувати або підтвердити,бо чула таку інфу. Якщо я приїду до Канади і за якийсь період часу подамся на ПР як основний аплікант,тобто включивши усіх своїх рідних чоловіка дітей менших і старшого якому 19 років. Питання в тому чи зможе мій чоловік та син отримати автоматом ПР коли вони перебувають в Україні(так як за певних умов вони не виїзні).Тобто я подаю,а отримують усі?
-
Дякую за озвучений варіант👍
-
Заплатіть Ви за консультацію (Остап бере консультації погодинно) і домовтесь з роботодавцем за час і зустрінеться всі разом. Можливо вони зрозуміють що це не страшно)
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.mieuxenseigner.ca/boutique/kathleen-doucet?fbclid=IwAR0DT92Kfuf3JuahvJVPlbzKMckP2oiDfA9ao-1Q_9SiGoyfuoQUsBGC-1s_aem_AYCtApJ0U3_n4S0W-VqusKmL-pTnKKwBeA7uB9EHpHLAaD-rK-s0WhLIgA0SXS9ojZw Наш класний викладач французької створила свій магазинчик з матеріалами для вивчення. Може комусь буде цікаво
-
Можу порадити ось таку програмку. Її створено квебекським урядом якщо не помиляюсь
-
Таке повернення можливе тільки для громадян, біженців та власників ПР. Решта може подати ці витрати тільки через річну податкову декларацію.
-