PR CUAET
-
А які країни? Чи є серед них рашка?
-
А запит на біо також прийшов?
-
в консульстві Едмонтона не приймають. лише з qr-кодом сказали.
-
Якщо у вас є Job offer + 6 months of experience Ви ідете по SWM і вибрали вас як Українця з мінімальними прохідними по шкалі SWO.
-
Радію як за себе 🤣
-
Слава богу 👍👍👍
-
Зараз оновлю трекер
-
Туди залежить від того які бали в людини а також від того який нок. Тому що оскільки зараз великий ажіотаж то почали вибирати лише певні нок. А загальні вибірки цього року були лише три із надзвичайно високими балами - понад 825
-
А якщо я переїду в Онтаріо на деякий час, отримую піар і повернусь в Квебек, хтось це відстежує? Думаю що коли отримав пр то тоді і повернутись можно ж буде чи не так ?
-
Может начнется движение.Сегодня ровно 6 месяцев с вашей подачи
-
Проте тут Ольга права якщо є можливість взяти стадія перміту брати його варто. В першу чергу через те що він не втрачає дію після того як ви виїжджаєте з Канади
-
Ну парню из группы с бумажным билетом он отказал. Ему говорят - как же закон? Но он сказал, что ему все равно, нужен только кьюар код и можете жаловаться хоть в ООН 🤯 Напишите, пожалуйста, примут ли у вас документы.
-
Спасибо за ответ
-
Одразу перевірив, нічого не було
-
www.epravda.com.ua/news/2024/05/21/714018/
-
Діти можуть вчитися в школі безплатно якщо у одного з батьків є статус робочого в Канаді і якщо в дитини є будь-який легальний статус. Тобто в дитини можете бути візитор рекорд, стадії перміт, work permit або просто візиторські статус який надається до шести місяців після в'їзду просто по візі
-
перевірте спам. в мене аор був разом з біо
-
Що за qr код ?
-
хлопці почули
-
До чого тут влада ....
12 Jan 2024, 17:45
171363/438222
about a minute ago