PR CUAET
-
Проте цей процес підходить лише тим країнам які дають візи на довший час ніж паспорт. Наприклад Сполучені Штати Америки. З канадською візою такий фокус на жаль не пройде
-
На ЛМІА подивитися роботодавець, але на закритий дозвіл на роботу подається саме працівник
-
Скоротити додатково написати в пояснювальному листі все що не влізло але має важливу інформацію
-
Мої перекладачі зазвичай адаптовують по моєму проханню
-
Дякую, відправили кілька днів тому заявку
-
підкажіть за скільки до закінчення візи можна податися на нову?
-
Тут потрібно писати повне ім'я людини яка сфотографована та дату народження цієї людини
-
Там де адреса, якщо людина померла потрібна вказувати в якому місті та коли (дата) померла
-
3000/01/01
-
Ні, туди ні, це дуууууже груба помилка - заявку повернуть
-
Але НЕ як депенданти
-
В депенданти батьки не входять. Проте в форму 5406 їх потрібно вказувати обов'язково
-
На жаль ні. Виняток лише так звані закриті робочі дозволи які видані по одній з винятків до LMIA. Проте більшості українців це не стосується
-
Мы записаны в Ванкувер так как были даты только на Ванкувер но хотели бы попасть в Оттаве как думаете куда звонить в Ванкувер или в Оттаву?)
-
От цікаво, які процедури для тих, хто втратив якимсь чином вн.паспорт. Напевно існують процедури для так з випадків. Але це якщо був і загубився, а у дітей яким зараз 16 стукнуло - то вони ж ніколи і не мали ід. От тут «халепа»
-
Ну так я не про 14. Офіційно з 16 має бути паспорт або ід. Завжди і для всіх. До 16 без ід звичайно можна по свідоцтву.
-
Дякую)
-
На жаль в даному випадку вони не дали вам можливості дозаповнити форму а не прийняли її в роботу взагалі. Відповідно якщо ви зайдете в свій pr-портал ви побачите там що ця заявка ще є і до неї можна додавати будь-які зміни які потрібно. Проте тепер вона знову піде в загальну чергу на очікування aor
-
Так і зробила, дякую 👍
-
Це неправда. Я сину робила в 14 без внутрішнього
12 Jan 2024, 17:45
171424/426016
3 minutes ago