PR CUAET
-
Народ, хто змінював адресу на федеральному рівні? Чи були через це затримки/плутанина? Бо ми скоро переїжджаємо на нову адресу (доступ до пошти буде) і думаю одразу міняти адресу всюди, чи почекати? Портал 1 отримали минулого тижня. І от думаю як краще? Розумію, що у всіх строки різні…
-
А вам приходив емаіл що ваша аплікація сабмітет? !!!Якщо так вишліть скрін шот і запитайте їх що в такому випадку робити висилати знову аплікацію ,платити заново ? Зробіть фото вашої оплати за аплікацію і вишліть їм також! Хай вони це все побачать і пояснють чому так -емейлом , … якщо потрібно заново аплікацію то потрібно щоб було підтвердження від іміграціі , їхній імейл вам , . По крайній мірі у вас буде прув , що ви зробили так, як вони вам написали , порадили , а не щось своє -щоб часом у у вас не вийшло 2 аплікації, можливо вони знайдуть вашу аплікацію 🙏…також в очікуванні АОR , буду їм дзвонити)
-
Дякую. А чи можна податись на подовження WP? Знаю що можна було подаватись до 30.03. І всім хто подавався подовжили WP або вони зараз очікують відповіді.
-
Можна сумарно що у всіх членів сім'ї. Якщо йдемо після номінації яка не вимагає певної Суми (переважно це ті які базуються на так званому Job offer), переважно - це сума не буде важливою взагалі. Але вказати мусимо відповідно вказуємо те що по факту наявно
-
Але поки не висвічується кюар код нікому з чоловікам паспорт не роблять.Коли буде висвічуватися консульство не знає але кажуть найближчим часом
-
Так, це так званий lock in age. Вік приходиться на момент подачі заявки. Але будьте дуже обережні з тим як подаєте заявку тому що якщо там будуть якісь речі не заповнені або неповні і вам її повернуть, то на момент переподачі сину вже буде 22 і включити його вже не можна буде