PR CUAET
-
Дякую за озвучений варіант👍
-
Заплатіть Ви за консультацію (Остап бере консультації погодинно) і домовтесь з роботодавцем за час і зустрінеться всі разом. Можливо вони зрозуміють що це не страшно)
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.mieuxenseigner.ca/boutique/kathleen-doucet?fbclid=IwAR0DT92Kfuf3JuahvJVPlbzKMckP2oiDfA9ao-1Q_9SiGoyfuoQUsBGC-1s_aem_AYCtApJ0U3_n4S0W-VqusKmL-pTnKKwBeA7uB9EHpHLAaD-rK-s0WhLIgA0SXS9ojZw Наш класний викладач французької створила свій магазинчик з матеріалами для вивчення. Може комусь буде цікаво
-
Можу порадити ось таку програмку. Її створено квебекським урядом якщо не помиляюсь
-
Таке повернення можливе тільки для громадян, біженців та власників ПР. Решта може подати ці витрати тільки через річну податкову декларацію.
-
-
t.me/petrova_celpip
-
Доброго вечора. Хочу запитати чи підійде під програму Альберти AOS noc 72301 Sprinkler system installer apprentice. Дякую.
-
Компанія невелика, тож додатково вони оплачувати консультанта не будуть Це мені треба робити Я написала на пошту Ontario.ca де можна скачати цю форму Щоб вони підтвердили, що все ок Але не знаю чи дадуть відповідь
-
Вітаю, треба довідки для 2х людей, мені та чоловіку. Я маю дію, він ні. 1) Чи має сенс мені відправляти з витягом з дії, а йому без? Чи всеодно я отримаю через 2-3 тижні, а він через 2-3 місяці? Чи може вони розглянуть швидше, бо я маю витяг? Може була така ситуація у вас?? 2) і чи є різниця куди відправляти в Торонто чи Едмонтон? (Відправка з Вінніпегу) Дякую 🙏