PR CUAET
-
Так, можна
-
Дякую за відповідь❤️
-
Дякую за відповідь. Тоді чекаємо далі. Може вже скоро зміниться статус
-
Мені здається що вони паспорти також беруть десь осені 2023, я не правий?
-
Як мінімум зробіть переадресацію пошти з старої адреси на нову на рік. Це дууууже корисно, і не тільки для імміграції. Така ж чисто технічно який би етап не був є вимога повідомити про зміну адреси відразу
-
Подавались 1 лютого, немає навіть AOR
-
Ми зробимо вам довідки без зайвих проблем за 3 тижні
-
Так, я щось заплуталася. Якщо отримав лист підтвердження про подачу заявки, але не отримав АОР то це не факт що вона взагалі є? У вас де так було? Лист був а заявки по факту ні? 😳
-
Добрий день. Підкажіть, є у когось просування по PR з грудня?
-
Мы можем сделать вам справку из Польши и перевести ее для PR и отправить по почте в Канаду
-
www.thebureau.news/p/fake-chinese-income-mortgages-fuel
-
Доброго вечора , можливо я не туди пишу , якщо ні .. вибачте .. але маю проблему , що тут потрібно обирати !?
-
Подавали 1 лютого, навіть AOR не отримали ще(
-
Якщо хтось з вашої родини невїздний, і це причина по якій ви подаєтеся тоді для вас цей пункт щоб пояснити це детадьно
-
Дуже дякую за відповідь. Гарного вечора.
-
Добрий день. Підкажіть, є у когось просування по PR з грудня?
-
Складно сказати. Ця програма не зав'язана на роботі, тому якщо це не впливає катастрофічно на вашу self-sustainability я б напевно не спішив повідомляти
-
По Гуманітарній потрібно надати довідки про несудимість зі всіх країн де були 6+ місяців підряд з вашого 18тиліття. Тобто часто більш ніж за 10 років
-
Я подавалась 6го. В обробці з 7го і жодних змін
-
Незначні відмінності а тим більше питання українського внутрішнього паспорту майже ніколи не будуть впливати на вашу заявку на ПР
12 Jan 2024, 17:45
171463/458303
less than a minute ago