PR CUAET
-
Розслабтеся, ще майже ні в кого немає 😁😁 у мене 6 листопада і так само статус "голяк"
-
Ок. Так є моя заявка в кабінеті. Можете підказати чи можу я подавати тіж самі документи (форми, лист з роботи, виписки з банку і т.д.), чи треба робити "свіжіші"?
-
У повідомленні вище є всі мої контакти. Звертайтесь, якщо вам будуть необхідні переклади, послуги з легалізації документів або отримання апостилю. Буду радий допомогти!
-
да, но WP у человека будет выдан в дату первого въезда, так что все ок + офицеры и так видят когда человек въезжал/выезжал на момент номинации лучше бы быть в стране, это да но между подачей на номинацию и самой номинацией времени проходит очень много, человек не то что из отпуска приехать успеет, у него еще один, а то и два откатать время будет.
-
Записи не переносятся, насколько я понимаю. В Оттаве заново записываться и платить 🤣
-
В 2014 я выехала из Украины и больше там не проживала, у меня есть справка о не судимости которую я брала в 2014 году для Марокко, можно её предоставить?
-
Коли ми здавали медікал екзамен, нам у лікарні казали, що він дійсний 2 роки. То я планую додавати його, бо термін ще не спливає