PR CUAET
-
Питання: чи можна виїзджати з Канади на 2-3 тижні в процесі очікування (гуманітарна програма), після approved in principle. Дякую.
-
Потрібно почати писати скарги, погані відгуки в Google maps, МЗС пише по одному, а в консульстві роблять по іншому
-
Не думаю
-
Не хвилюйтеся. В мене таке саме було два тижні тому. Аплікації типу в них немає, подавайе на refund. Я їм написала знову, приклала всі документи, pdf з виглядом мого профайлу, скачаний архів з документами і попросила синхрнонізувати базу даних аплікантів з тим, що вони бачать. У той же день вони написали, что все гаразд, моя аплікація в черзі на розгляд і видали тимчасовий номер. Тож пишіть знову
-
Привіт усім,шановні.Можливо хтось стикався з ситуацією пошуку компаній,які займаються виготовленням копій документів(втрачено свідоцтво про народження,свідоцтво про шлюб,або Господь знає де вони поділися,бо до Реджайни вони прибули разом зі мною 😊)Потрібно робити дублікати.Поділіться,будь ласка,інформацією,кому щось відомо з офіційних джерел.Дякую заздалегідь. PS втрачено документи з Укра їни😔
-
Ви маєте на увазі це питання? Як на на нього відповів ?
-
Дякую дуже 🙏🏻 бо там багато «програм» коли обираєш «Лупу»
-
Можливо хтось має контакти перекладача в Торонто, потрібно для PR перекласти довідку о несудимості з Польщі
-
За кордоном буде по цимбалах...
-
Да я писал обновл данные- повестка не обновил - штраф и дальше статья. Мне не верили.
-
Я правильно розумію, якщо не оновити дані, то буде приходити штраф кожних 2 місяці ( кожного продовження військового часу ) правильно?
-
Розиск за кордоном скоріш за все нє. Конфіскація да
-
А зря...чертовски при,теле было общение. Пытался. Доказать людям что будут повестки. И позже судимость конфискация ...розыск и т д ..я вчера столько хорошего о себе узнал от этих людей.
-
Якщо данні обновити тоді доволі можливо що прийде письмо щастя на пошту
-
Це було зразу понятно про то що вони там написали що воєнком буде контактувати на пошту
-
Я не читав чат вчора
-
Только вчера об этом написали здесь ...я писал . Мне сказали что я фантазирю. Такого быть не может....прошел один день ..
-
An Acknowledgment of Receipt (AOR) is an official document that confirms that Immigration, Refugees, Citizenship Canada (IRCC) has received your application.
-
Ні це означає що є проблеми 🤣
-
А Перебуває у розшуку - це означає немає проблем? 😁
12 Jan 2024, 17:45
171504/457465
5 minutes ago