PR CUAET
-
Да я писал обновл данные- повестка не обновил - штраф и дальше статья. Мне не верили.
-
Я правильно розумію, якщо не оновити дані, то буде приходити штраф кожних 2 місяці ( кожного продовження військового часу ) правильно?
-
Розиск за кордоном скоріш за все нє. Конфіскація да
-
А зря...чертовски при,теле было общение. Пытался. Доказать людям что будут повестки. И позже судимость конфискация ...розыск и т д ..я вчера столько хорошего о себе узнал от этих людей.
-
Якщо данні обновити тоді доволі можливо що прийде письмо щастя на пошту
-
Це було зразу понятно про то що вони там написали що воєнком буде контактувати на пошту
-
Я не читав чат вчора
-
Только вчера об этом написали здесь ...я писал . Мне сказали что я фантазирю. Такого быть не может....прошел один день ..
-
An Acknowledgment of Receipt (AOR) is an official document that confirms that Immigration, Refugees, Citizenship Canada (IRCC) has received your application.
-
Ні це означає що є проблеми 🤣
-
А Перебуває у розшуку - це означає немає проблем? 😁
-
Вроді тільки 2 цикли
-
Так штраф буде списуватись автоматично, тобто пройшла ітерація - 2 місяці - списало штраф за неоновлення. Потім знову пройшло 2 місяці - знову штраф, так звучить логічно обовʼязку воно не забирає, але за не виконання обовʼязку передбачено штраф від 17 до 25
-
А вы думаете вы оплатите штрафы и генадо обновлять данные? Надо.
-
Потрібно почати писати скарги, погані відгуки в Google maps, МЗС пише по одному, а в консульстві роблять по іншому. З приводу що не приймають чоловіків з військовим квитком/пропискою тощо. Бо пишуть що в Едмонтоні без QR коду не приймають :)
-
Именно ты ничего не делал все сделали без твоего согласия. Это две огромные разницы
-
Криміналка? Якщо платити штрафи, то за що криміналка?
-
Ну а оспорити набагато легше якщо нічого не обновляв і не платив( це тільки моя думка аматорська )
-
Та тут дело не в розыске. Им мы график ненужны. Мм наши бабки. Я это вчера писал.
-
Тоді відтягнути хіба що а криміналка в Україні прилетить
12 Jan 2024, 17:45
171513/456728
4 minutes ago