PR CUAET
-
Таке повернення можливе тільки для громадян, біженців та власників ПР. Решта може подати ці витрати тільки через річну податкову декларацію.
-
-
t.me/petrova_celpip
-
Доброго вечора. Хочу запитати чи підійде під програму Альберти AOS noc 72301 Sprinkler system installer apprentice. Дякую.
-
Компанія невелика, тож додатково вони оплачувати консультанта не будуть Це мені треба робити Я написала на пошту Ontario.ca де можна скачати цю форму Щоб вони підтвердили, що все ок Але не знаю чи дадуть відповідь
-
Вітаю, треба довідки для 2х людей, мені та чоловіку. Я маю дію, він ні. 1) Чи має сенс мені відправляти з витягом з дії, а йому без? Чи всеодно я отримаю через 2-3 тижні, а він через 2-3 місяці? Чи може вони розглянуть швидше, бо я маю витяг? Може була така ситуація у вас?? 2) і чи є різниця куди відправляти в Торонто чи Едмонтон? (Відправка з Вінніпегу) Дякую 🙏
-
Добрий вечір! Таке питання: 1. Діти прибули зі мною в Канаду в червні 2022, у них закінчувалися паспорта і перміти, я обновила перміти і згодом паспорта. Є питання у формі ІММ0008 - “current country of residence” …from…to… Чи треба вказувати дату from зі старого перміту, а дату to з нового? Чи використовувати дані тільки нового перміту? 2. А ще - старі у нас були visitor records, а нові видали study permits, в графі Status вказувати Student чи Visitor? (Діти ще навчаються в школах) Дякую
-
читайте уважно: Complete and sign these PDF forms, if they apply to you These forms need to be filled out, printed and then signed by hand by the principal applicant and the third party. Upload the forms to your account. • Statutory Declaration of Common-law Union [IMM 5409] (PDF, 0.78 MB), if this applies • Separation Declaration for Minors Travelling to Canada [IMM 5604] (PDF, 1.99 MB), if this applies Форми 0191 я в цьому списку не бачу.
-
також хочу побачити😀