PR CUAET
-
ну дію можете робити, вона дійсно класна та зручна і тільки відображає дані, ніяких данних там вносити неможливо)
-
це з сайту МВС vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
Ну тогда да, а мне нужно будет на три недели лететь, да ещё через многие страны
-
Меня нет в Дии.я не знаю что это такое
-
Супер вітаю! Це Саскачеван?
-
все вірно. останне речення
-
я з дії її також витягнув, надіюсь, що якщо прям не вийде її взяти офіційно, то хочаб можна буде напогягати на тому, що на момент, коли я вже був за кордоном у мене ніяких злочинів і тд не було. Тобто ніякого злочину я скояти не міг.
-
Это про Украину, но не относится к Канаде. Здесь решает иммиграционный офицер
-
Я некуда не выезжаю больше года и не собирабсь
-
майже
-
Говорил с адвокатом сегодня, но в ответ получил только "Надо месяц подождать". Если "добровольно" обновить данные то это прямое согласие с "законом", который прямо противоречит КУ. А судьи сейчас обслуживают власть.
-
Вообще-то если с Канады выезжаешь в отпуск то нужно обновить справки со всех стран
-
А если нужна будет свежая я работаю в гор суде .там меня по всем базам проверяли на судимости..шеф сказал при необходимости возьмёт данные проверки
-
Правила та умови візового збору. Плата за подання заявки на візу США (MRV): Не підлягає поверненню — Державний департамент США не повертає плату за подання візової заявки. Не підлягає передачі — Плата за подання заявки на візу не може бути перепродана або передана іншому заявнику. Підходить лише для однієї заявки — збір за подання заявки на візу може бути використаний для заповнення лише однієї заявки. Якщо заявка на візу відхилена, для повторного подання заявки потрібно буде заповнити нову заявку на візу та плату. Термін дії закінчується через 1 рік — плата за подання заявки на отримання візи дійсна для використання протягом 365 днів з дати покупки. Термін дії плати закінчиться, і ви втратите своє право використовувати плату за подання заявки на візу. Візові збори США, сплачені за подання заявки в конкретній країні, не можуть бути переведені в іншу країну. Після завершення платежу в одній країні ви не можете використовувати цей платіж для призначення зустрічі в іншій країні. Якщо ви хочете перенести нову зустріч у тій же країні, будь ласка, скасуйте або переплануйте, увійшовши на цей веб-сайт. Ви можете зробити це без сплати додаткової плати.
-
Друзі, 12 березня подався на подовження ВП, зазначив, що хочу працювати в школі і додав свіжий медогляд, але ще досі немає відповіді! Я можу ще щось зробити щоб прискорити цей процес? Може я щось зробив не так?
-
Они бессрочные до момента следующего въезда в страну
-
в мене останній за січень. через 5 днів буду бачити чи витяги видаються
-
Они просрочаться те справки
-
Так добавлю...
-
Можна в воєнкомат на пошту теж
12 Jan 2024, 17:45
171606/428807