PR CUAET
-
Ну або щось таке
-
Доброго вечора, які документи потрібно мати щоб забрати паспорт?
-
Посольство казали буде дзвонити з вами в воєнкомат вроді
-
Ну и взломают и что
-
Таке питання У формі 0008 є пункт про освіту Я подався на основі атестату Але навчався в універі(не закінчив) І там є вибір «secondary or less » Чи « post secondary no degree » В моєму випадку,що краще вибрати Дякую усім 😊🤝
-
По телефону в воєнкомат теж можна подзвонити🙈
-
Наскільки я розумію (але я ще не подавалася), то так. Адже дітей чоловіка у першій формі (все ніяк не запам'ятаю її номер 😊) ми даємо. То логічно, що його родичів теж треба подавати. Наскільки я розумію, це робиться для того, щоб уряд Канади міг оцінити їх як тих, хто теоретично потім теж може подаватися на ПР.
-
Я не доверяю электронке ...ее взломать можно
-
Вже хтось оновив інформацію ?)
-
Ви замовили електронну довідку? Її не приймають у Канаді.
-
@OstapBosak 🥳 дякуємо!
-
Добрый вечер. Запросил данный папирус из Польши ( через mail) но про**ал передоплатить TN. Каков шанс, что Польша отправит готовую справку?
-
Як вони його шлють прсто в конверті? Я почитаоа дісклеймер що вони за конфц не відроввдають і думаю чи заморочуватись з онлайном
-
Подождите им надо обновить мои данные или мне? Мне это не надо я свои данные знаю там ничего не поменялось нечего обновлять если им надо. Я выбрал один из предложенных ими вариантов в чем проблема?мне в электронном варианте супруга запрещает ..сказала чтобы только ехал. А я ее должен слушать так квартира на ней зарплата на ней она меня выгонит и все ...
-
Оформлював паспорт в грудні в Едмонтоні, залишав конверт, зараз вже паспорт в установі а кажуть що забрати можна тільки особисто. Чи потрібно робити appointment чи можна забрати в порядку живої черги ?
-
Если за последние 5 лет не дай бог хоть что то мало мальски найдут в телефоне. Связанное с Украиной ..за последние 5 лет повторюсь. .хана..так во всяком случае фильтрация на не подконтрольных территории проходит
-
Я имею ввиду, что если в Украине живёт кто. Сравнительно фильтрация лучше чем то
-
А чому хтось вам зобов'язаний оплачувати дорогу? Ви самі не хочете оновлювати дані онлайн. Вам же надають таку можливість
-
Uliya краще тут обговорення
-
Когда они будут это тцк? Им адреса какой дать я их жду канадский или бердянский. Куда они приедут?
12 Jan 2024, 17:45
171649/433085
8 minutes ago