PR CUAET
-
Так в е понятно . .читайте выше пожалуйста. Я там писал..и ниже я готов оплатить. Штраф своим имуществом в чем проблема?я не пойму что вы от меня хотите ? Так было всегда нарушил отвечай плати .я же только за я законопослушный ...
-
Підкажіть будь ласка схему подовження паспорта🙏🏻
-
Нужно подумать и еще проконсультироваться
-
В банк я бумажний носила, а можна з телефона, я не знала
-
t.me/prcuaet/115827/188734 Нажаль, пишуть що ні
-
Мене прийняли о 6 вечора
-
Можливо, але складно, не сперечаюсь.
-
Дякую. Не працює система пересилки? Обовʼязково їхати????
-
Будь ласка, заклики до скарг/мітингів/петиційтощо обговорювати деінде. Дякуємо
-
User Oleksandr has 1/3 warnings; be careful!
-
В Halifax не принимают, только трак драйверов (по письму от работодателя), ну и может ещё какие-то случаи. Я еду из Галифакса в Ванкувер🤷♀️
-
Не раніше ніж за 2 місяці до кінця паспорта приходите в консульство в прийомні години, стоїте в живій черзі і вам його продовжують Тут, як приклад, є інформація і документи які потрібні edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Вітаю, підкажіть будь ласка сайт де найкраще купувати квитки з Європи в Україну ( цікавить саме Рим - Австрія/Польща/не принципово...)? Бажано на потяг. Або як найшвидше дістатись з Риму до Києва? Дякую!
-
Обов’язково
-
Я просто хочу понять если помогает звонить то куда звонить в Ванкувер или в Оттаву
-
Будь ласка, заклики до скарг/мітингів/петиційтощо обговорювати деінде. Дякуємо Oleksandr
-
підкажіть, якщо умовно спробував всі можливі способи отримати ПР, то за скільки треба/бажано/можна подаватися на гуманітарну програму? і який взагалі шанс отримати апрув?
-
Не можна 🙈 Fund Me - не можна. Я пробувала за мин рік, все порахувала і не вийшло.
-
дякую
-
Віза дає право на вʼїзд, перміт на перебування. Перміт в даному випадку важливіше
12 Jan 2024, 17:45
171735/429362
less than a minute ago