PR CUAET
-
Дякую. Не працює система пересилки? Обовʼязково їхати????
-
Будь ласка, заклики до скарг/мітингів/петиційтощо обговорювати деінде. Дякуємо
-
User Oleksandr has 1/3 warnings; be careful!
-
В Halifax не принимают, только трак драйверов (по письму от работодателя), ну и может ещё какие-то случаи. Я еду из Галифакса в Ванкувер🤷♀️
-
Не раніше ніж за 2 місяці до кінця паспорта приходите в консульство в прийомні години, стоїте в живій черзі і вам його продовжують Тут, як приклад, є інформація і документи які потрібні edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Вітаю, підкажіть будь ласка сайт де найкраще купувати квитки з Європи в Україну ( цікавить саме Рим - Австрія/Польща/не принципово...)? Бажано на потяг. Або як найшвидше дістатись з Риму до Києва? Дякую!
-
Обов’язково
-
Я просто хочу понять если помогает звонить то куда звонить в Ванкувер или в Оттаву
-
Будь ласка, заклики до скарг/мітингів/петиційтощо обговорювати деінде. Дякуємо Oleksandr
-
підкажіть, якщо умовно спробував всі можливі способи отримати ПР, то за скільки треба/бажано/можна подаватися на гуманітарну програму? і який взагалі шанс отримати апрув?
-
Не можна 🙈 Fund Me - не можна. Я пробувала за мин рік, все порахувала і не вийшло.
-
дякую
-
Віза дає право на вʼїзд, перміт на перебування. Перміт в даному випадку важливіше
-
підкажіть якщо v-1 віза до 2027, а ворк перміт до 2025 і в ньому написано "повині покинути Канаду до 2025-09" що важливіше? до коли можна буде знаходитися в Канаді?
-
Краще оплачувати все зразу. Запит на біометрію прийде тільки після запиту на оплату. Це все дуже затягує і без того повільний процес. Моя думка, краще оплатити і відправити чек квитанцію про оплату, щоб коли дійде черга до вашого файлу, вже бачили оплату і не було дозапиту, а одразу виклик на біо
-
Коли ви кажете "статус робочого", сюди відносяться люди, що мають ворк перміт, але не працюють?
-
Ви можете залишити як є, або сплатити зараз і додати платіжку до своєї справи. Нижче дам вам посилання
-
Щоб отримати повернення з cra за donation, організація в яку ви донатите має бути офіційно зареєстрована як Канадська благодійна організація чи як інший кваліфікований одержувач. Тому що ви маєте отримати офіційну квитанцію для податкової. В вашому випадку не можна.
-
і як говермент і як служба війскова (парамілітарі),
-
А біометрію здали?
12 Jan 2024, 17:45
171742/429575
8 minutes ago