PR CUAET
-
Таке питання хто може підказати. Якщо отримали pr у Вересні,будучи в Канаді вже 2роки. Зарахується 1рік до можливості подачі на громадянство,тобто ще лишається 2 роки щоб була можливість податись на громадянство. Але якщо вирішили у Жовтні поїхати у відпустку у іншу країну на 3 місяці. Чи буде потім відлік від Січня як ще 2роки і подавитись,чи він обнуляється.
-
Якщо за спеціальним стрімом, таким як Tech Path наприклад, то достатньо мінімум 300 балів, як вони і зазначають..
-
Логічно що таке можуть зробити.
-
Репорт чого? @TK_Paradox
-
Ви робите величезну справу,наші Донори.Я також донор ще з України і також віддавала свою кров онкохворим діткам і вела сторінку,закликала людей саме до безоплатної здачі крові .В Реджайні я є в базі даних донорів,але кров здати ще не прийшлося,низький рівень мови,нажаль.Мене запрошують через електронну пошту прийти здати кров,але я розумію,що комуніціювати з медперсоналом ще не зможу,якось так.😞А то залюбки б бігала в центр здачі крові😊
-
А яка програма? Взагалі програма вимагає тесту з англійської? Якщо так у описі до програми уск розписано, на якому етапі вам потрібний рівень. Я не знаю на рахунок номінації. Але наприклад для ендорсменту в НС на момент подачі на ендорс-потрібно уже мати результат по мові.