PR CUAET
-
thank you auntie
-
I am Ukrainian but born in Turkey, I came here as a refugge, I first applied from Ontario, now I applied in Manitoba, Winnipeg, but it's been a year since my English is bad and I still haven't received it.
-
This chat is big and have different “folders”. And you are in the wrong one. I am transferring this convo into the right place
-
Because I met an older brother who told me that newcomers can be helped in this group, and as I said, my family is Ukrainian, so I just want to get help. Regards.
-
Flood will be deleted and unrelated msgs transfer to the related chat
-
Switch to this one pls: t.me/prcuaet/39962
-
Apologies, if u r interested in Manitoba, why did u chose Newfoundland chat to write in?
-
Скажіть будь ласка а як ви знаєте що у вас зараз Security Check ? 🙏
-
@OstapBosak can you pls be so kind and help out here. Need some assistance Cheers!
-
На місці роблять. А дитині до 12 років (не включно) можна із собою принести.
-
Так сказали, що типу то «недопрацювання» і слати не будуть, але ми всі знаємо що будуть, але з часом)
-
Лол, та вони і так мусять його видати
-
Добрий день, можливо хтось розібрався, подали заявку на виплату CCB ( child benefit) у травні 2023-прийшла відповідь, що ми недостатньо часу прожили у Канаді ( на той момент 10 міс), зараз ми тут вже більше 18 міс, питання в тому чи потрібно поновлювати цю заявку, адже у моєму кабінеті CRA є така функція, але при спробі заповнення-сайт видає повідомлення, що ці діти вже додані до мого профілю. І фактично я не можу цю заявку зробити.
-
Та сказали, що з Канади українців не попруть якщо буде війна і дальше, але то тільки слова, будем бачити
-
Можна і забити фіг, якщо і так не будеш виконувати умови в подальшому, адже штрафи будуть рости
-
Стаття не передбачена за не оновлення даних, навіть за не проходження ВЛК, стає нагнітати)
-
Ні, максимум це 2 штрафи за весь час, не важливо чи будете платити чи ні, 2 - ліміт, хіба ви оплатите та пройдете ВЛК, а далі по бойовій на фронт.
-
Власне про що я і говорю, немає куди спішити, думайте та будьте обачніше.
-
Рашка не взламає дані, там закриті ключі як в тг
-
Дякую 🙏
12 Jan 2024, 17:45
172037/463439
30 minutes ago