PR CUAET
-
Ні. Не впливає. В деяких випадках наприклад для отримання JAL в Саскачевані коли роботодавець робить помітку що для українців то розгляд швидше
-
там було в листі із запитом на паспорт все досить зрозуміло, тобто в мене не виникло запитання куди відправляти..а може там була одна адреса для тих, хто відправляє канадською поштою та інша для тих, хто відправляє приватними поштовими компаніями
-
Лист з описом ситуації, що типу я живу та працюю у Канаді, дитина отримала новий паспорт та ми робимо запит на нову візу..Щось в такому ключі
-
Так, я одразу сплатила. Там написано у листі куди відправляти в залежності від провінції. Я у Монреалі та відправляла в Оттаву. Візу дали на весь строк дії паспорта дитини - на 4 роки.
-
В консульство можете відсилати всі анкети в одному якщо хочете для безпеки і швидко то експрес поштою в головному офісі пошти це робіть.Головне щоб оплата,анкети,копії паспортів були на кожного. А в середину вкладати з відстеженням бажано на кожного окремо і підписані. На пошті пояснюють що в такі установи потрібно саме експрес щоб повертали документи.
-
Приблизно місяць
-
Заповнила анкету на IRCC, так само як у перший раз, коли подавала. Написали супровідний лист та сплатила service fee. Десь чекала місяць, може менше й прийшов запит на паспорт. Відправила конверт з паспортом та також поклала зворотній конверт. За пару тижнів отримала назад з вклеєною візою. По візітор рекорд поки тиша..
-
Мені в іншому чаті відповіли що якшо не клеймити цю роботу по фактор 3, то в 99% буде достатньо тільки референс. Але може бути всяке
-
Підкажіть: а якого розміру брали конверти? A4 чи можно стандартний, коли пересилали до посольства