PR CUAET
-
Я подавалася з внутрішнім паспортом-книжечка, також протермінована вклейка фотографії. Стосовно прописки, то сьогодні в цьому чаті прочитала, що у дівчини була схожа ситуація, то вона просто показала останню прописку. Це все стосовно Едмонтона
-
Доброго всім ранку/вечора. В кого було подібне? Заповнив на дитину продовження на візітор перміт цю форму,відкрив згідно з програми акробат,пройшов до кінця,отримав штрих коди але додати не можу. Може щось порадите. Дякую всім за ваш час і гарного вам настрою
-
Доброго всім ранку/вечора. В кого було подібне? Заповнив на дитину продовження на візітор перміт цю форму,відкрив згідно з програми акробат,пройшов до кінця,отримав штрих коди але додати не можу. Може щось порадите. Дякую всім за ваш час і гарного вам настрою
-
Всіх вітаю. Чи хтось може порадити перекладача для довідки про народження дитини яка народилась у Польщі? Буду дуже вдячний. Гарного всім настрою і дякую за ваш час
-
ого, я подякував за переклади, а моє повідомлення видалили. все схвачено за все заплачено
-
Ми перекладали у t.me/global_lingo_group
-
дякую @Margo2145 за переклади паспорта, дипломів і свідоцтв. все вчасно
-
Добре, дякую за інформацію
-