PR CUAET
-
Вітаю вас! Коли ви подавали документи? Ви повідомляли про втрату роботи?
-
мені здається кожен випадок індивідуальний. я бачила що на сайті вказано тільки найвищий, але сумнівалась що мені прирівняють рік укр магістратури до канадського магістра. бо вони порівнюють кількість годин по дисциплінам, як я розумію. а коли додається 4 роки бакалавра, то виглядає логічно. тому я і евалювала, і прикладала відразу обидва
-
Підкажіть , будь ласка, хто робив, як правильно зробити переклад свідоцтва про народження дитини з російської на українську, щоб його потім прийняли у нас в Едмонтоні в консульстві для паспорта? Треба звертатися до сертифікованого перекладача, потім завіряти у якогось нотаріуса, а потім ставити апостиль? Чи після сертифікованого перекладача нотаріус не потрібен і можна зразу апостиль? Щось я зовсім тут заплуталася🤪🤪🤪🤪
-
Если работали официально, берите форму ок-7 из дии. Переводите и прикрепляйте как подтверждение. Так же напишите письмо обьяснение . Еще можно взять референсы от бывших руководителей или сотрудников. Которые подтвердят, что вы действительно там работали.
-
Подавался 8 декабря. Была сдача биометрии и чуть позже аор 9 января. И дальше тихо
-
Документи можуть існувати десь в якомусь підвалі, але не оцифровані, тобто десь папка на кожного лежить ще за шкільних часів, а дальше це треба перетворити в базу