PR CUAET
-
Спочатку тільки Wes. Потім на пошту надіслали дозапит всіх інших дипломів і сертифікатів
-
Кстати , если фирма офф закрыта, это должно быть в реестре. То есть и этот документ можно найти и приложить. Но опять же , это стоит того, если для вас важны эти доп баллы. Если просто для истории- я б написала пояснительную. И не игралась с переводами и поиском
-
🤷♂️ якщо остання ВЛК була пройдена десь там у 2007 році то думаю на даний момент вони нічого не мають, можливо якісь тільки загальні дані ПІБ, дату народження і все
-
зрозуміло, що нікого немає наразі на нашій програмі. то я шуткую так(. я до того, що таку мізерну кількість заявок така махіна як ircc могла б за тиждень розглянути. дали б людям картки швидко і забули б вже. і пішли б далі розглядати мільйони індійських студентів. Вже візуально в Торонто 85% індійців, скоро буде 99%. (не сприйміть за расизм, Борони Боже, просто факт, у мене самої багато друзів з Індії), я до того, що за нашою програмою 0.00001% заявок від тих, що йдуть з інших країн.
-
Реєстр оберіг формується з декількох баз. Наприклад банки, податкова. Отже там є абсолютно всі. А те що не має інформаціїї про ваш номер квитка чи назву спеціальності то не проблема. Також є адреса куди відправлять повістку. От і все. За законом ви повинеі обновити свою адресу щоб не було скарг що я живу тут а ви відправили повістку там де мене має.
-
спробую узнати. бо нас скупили декілька компаній, міняли назви, ми переїжджала по офіса. було дуже багато людей, потім стали скорочувати. мене скоротили, потім знову взяли,перевели в інше місто, я пішла потім в декрет і поїхала з країни. а потім узнала від колег моїх, що воно геть накрилося і вони вже по різних роботах всі давно. а як воно зараз числиться не знаю.
-
Це дуже залежить від роботодавця. В мене 70% листів писали саме роботодавці
-
Тож так і так ТЦК мають наші актуальні адреси та імейли. Слідкуємо далі за цими чудовими людьми.