PR CUAET
-
Я теж працювала в великій організації, але вони надали мені необхідну інформацію для листа, попросили написати як треба і підписали
-
В кого нема рахунків та майна тим трохи легше.
-
Вам зверху написали саме про Україну. Тому, ще раз, залежить від окремого кейсу.
-
Тут мова саме про Україну...часто читаю, що люди вимагають дати їм такий референс леттер, а роботодавець не розуміє що від нього хочуть, і це логічно, бо вони не мають знати про документи для Канади. Тому мені надали інформацію про мої заробітки і кількість годин, а я складала референс, який вони підписали
-
Доброго дня, Якщо вирішите робити переклади, напишіть мені на робочу пошту igor@isaev.ca, надсилайте скани або фото документів, і я зорієнтую вас по вартості і всім деталям. Документи також можна надіслати тут у Telegram. Дякую!
-
Говоріть з супервайзером & HR
-
Я вчилася на магістра 2 роки (інша спеціальність на базі спеціаліста). У заяві WES вказувала - Магістр, навчання - 2 роки. 5 років спеціаліста не вказувала. Нещодавно отримала евалюацію - Master's degree. P.S. У вас же в додатку має бути вказано, які вимоги до магістерської програми в університеті. І там вже буде ясно, що на бакалавра/спеціаліста ви вже провчилися до цього
-
Тому «від себе але правдиво» не проходить
-
Це дуже залежить від legal dep компанії. В великих - є свої кліше документів, і інфо як вона значиться в їх системі
-
Яещо він на 8-10 років нема чого турбуватися, навряд найвеличніший лідор так довго ще буде правити
-
Ваші не знають, інші можуть й знати. Порушення процедури, якщо така є в компанії, може мати дуже погані наслідки для самого апліканта, в першу чергу. Тому якщо радимо - радимо йти офіційно. Якщо офіційно вам напише супервайзер чи відділ кадрів «пиши сам» - так, пишіть.
-
Всі родичі теж виведені, тож наступний аркан це термін дії закордонного паспорту.
-
В цьому всьому головне щоб то "після війни" сталося за нашого життя, так далеко поки нема чого заглядати імхо.
-
Канада может затребовать подтверждение вашей зп( как было у нас) , а точнее пэйстабы. Это и есть ваша ок 5/7 Или вы выписку из банка будете им отправлять на 200 страниц ?
-
Вони в Торонто збирають контейнер, тобто соде ваш пакунок там моде пролежати кілька днів, може кілька тижнів. Після відправки з Торонто десь тиждень
-
У меня последний оффер на 17 страниц😂😂 пока прочитаешь, выучить английский можно с 0
-
Канада не вимагає ці форми... тому для Канади вони не є обов'язковими чи необхідними
-
В тому то і справа, що все дуже індивідуально. А в Канаді мені дали референс на 4 сторінки...тут вони точно знають що і як треба писати)
-
Є гіпотетична ситуація коли після війни ви приїдете до родини а на кордоні виявлять що ви в реєстрі боржників тисяч на 100. Буде неприємно якщо паспорт український
-
Я про те і говорю... Не треба казати, щоб вимагали їм надати референс... Якщо колишній роботодавець не розуміє що ви від нього хочете, то не треба казати, що він не хоче вам давати цього листа.
12 Jan 2024, 17:45
172233/474652
a day ago