PR CUAET
-
Я теж робив електронно , заповнив та підписував онлайн( тобто вставив підпис мого родича на документі , та вислав на email через программу Adobe Acrobat для адвоката хоч і відбувалося це все в кабінеті адвоката. 29.10 подався та біометрію здав 4.12 поки нічого не вимагають
-
Всім дякую за відповіді! Знайшла паспорт у поштовій скриньці сьогодні, тобто вийшло 2 тижні.
-
Остапе , скажіть будь-ласка, чи можна виїзжати на деякий час з Канади після подачі заявки ?
-
Трошки не так Тиждень щоб підтвердити дані, і відповідно бути в Канаді, або вказати що будете в таку то дату. Потім ще певний час поки з'явиться кнопка в ПР порталі. І потім ще може бути пару тижнів щоб отримати КОПР. Тобто це все може спокійно ще на 1+ місяць розтягнутися
-
Остапе, а батькам 65+ років біометрія потрібна?
-
Дякую!
-
чекаємо. зараз наш Ostap Bosak відповість коректно. він ще попередні повідомлення аналізує
-
по інструкції - lawyer також проходить. можливо є різні ліцензії адвокатів.
-
У них у всіх є відповідна ліцензія номер ліцензії вказується на печатці. Крім того те що ми тут в чаті зараз називаємо сертифікацією насправді мова йде про так званий афідефвд. Це якби заява того хто це пише що він має право і знання на такий приклад. На більшості тих перекладів можна побачити там є абзацик про те що я така-то така-то маю право знання і так дальше на переклад цього документу і цей документ вірний. Цього для федерального уряду достатньо