PR CUAET
-
Трошки не так Тиждень щоб підтвердити дані, і відповідно бути в Канаді, або вказати що будете в таку то дату. Потім ще певний час поки з'явиться кнопка в ПР порталі. І потім ще може бути пару тижнів щоб отримати КОПР. Тобто це все може спокійно ще на 1+ місяць розтягнутися
-
Остапе, а батькам 65+ років біометрія потрібна?
-
В мене одні клієнти, подані десь 3 тижні назад. Але АОР ще немає
-
Дякую!
-
Можна
-
чекаємо. зараз наш Ostap Bosak відповість коректно. він ще попередні повідомлення аналізує
-
по інструкції - lawyer також проходить. можливо є різні ліцензії адвокатів.
-
Технічно ви праві але на практиці ми це робимо без нотаріуса. 🫣
-
То добре, але мої документи були відправлені в роботу ще тоді, коли в цій гілці лиш пару повідомлень було. Того і ділюсь досвідом, щоб інші врахували
-
У них у всіх є відповідна ліцензія номер ліцензії вказується на печатці. Крім того те що ми тут в чаті зараз називаємо сертифікацією насправді мова йде про так званий афідефвд. Це якби заява того хто це пише що він має право і знання на такий приклад. На більшості тих перекладів можна побачити там є абзацик про те що я така-то така-то маю право знання і так дальше на переклад цього документу і цей документ вірний. Цього для федерального уряду достатньо
-
Сумарні років 100 досвіду серед моїх колег. Федерали без проблем беруть сертифіковані переклади з інших країн, без нотаріату. Як мінімум останні років 10
-
На жаль з практики. Я не кажу що це часте явище, але серед колег зустрічалося як мінімум кілька раз, тому і стараємся уникати. Але СССР, це звісно не помилка
-
Раніше в цій гілці уже зазначалось, що форму треба роздрукувати і підписати в присутності нотаріуса. Також в гілці Контакти є дані нотаріуса, який завіряє онлайн (по skype)
-
Можна писати і СССР, це технічно правильно. Але бували випадки коли це тягнуло дуже дурні запити і розбирательства, тому ми з практичної точки зору це уникаємо
-
А якщо після 9 класу був коледж 3 роки, то як краще писати?
-
Син НЕ депендант. Але відомості про нього ідуть в форму 5406
-
я думаю - рубають хлопці онлайн підписування
-
У нас документ був lawyer підписаний. Може щось з ним не так?... але ніби ж практикує людина, веде справи, давно його знаємо. Це ж не якийсь рандом з інтернета
-
Дякую
-
Ні, на ПР всім.
12 Jan 2024, 17:45
17238/458798
4 minutes ago