PR CUAET
-
чекаємо. зараз наш Ostap Bosak відповість коректно. він ще попередні повідомлення аналізує
-
по інструкції - lawyer також проходить. можливо є різні ліцензії адвокатів.
-
У них у всіх є відповідна ліцензія номер ліцензії вказується на печатці. Крім того те що ми тут в чаті зараз називаємо сертифікацією насправді мова йде про так званий афідефвд. Це якби заява того хто це пише що він має право і знання на такий приклад. На більшості тих перекладів можна побачити там є абзацик про те що я така-то така-то маю право знання і так дальше на переклад цього документу і цей документ вірний. Цього для федерального уряду достатньо
-
Раніше в цій гілці уже зазначалось, що форму треба роздрукувати і підписати в присутності нотаріуса. Також в гілці Контакти є дані нотаріуса, який завіряє онлайн (по skype)
-
я думаю - рубають хлопці онлайн підписування
-
Дякую
-
Саскатчеван цікавить. І якщо РR отримав, теж страхування тільки працюючим?
-
А є посилання де почитати?
-
Це треба уточняти конкретне по провінції бо в них в кожній провінції є різні правила. В Онтаріо наприклад загальна процедура полягає в тому що треба вже по факту відпрацювати шість місяців або як мінімум мати довготривалий контракт який гарантує вам роботу більш ніж на шість місяців